Apple Watch alınır mı?

Bende almayı düşünüyorum ama sırf bu şarj olayları yüzünden çekimserim, bence o kadar para verdiğimiz bir üründe tüm özellikler açık olmalı ve 2-3 günü rahat çıkarmalı bu yüzden 11'i bekleyeceğim.

Şarj etmek dert olarak düşünüyorsanız anahtarlık şeklinde apple watch şarjları var powerbank anahtarlığa takıyorsun şarj ediyor saati koyduğunda. Bakabilirsiniz McDodonun falan var.

Senin için gereksiz olabilir.
WatchOS 11 ile yeni bir özellik geldi;

Özellikle bu özelliğe bayılıyorum. Spor salonunda aktivite yaptığım sırada bu kısımdan bana en üstte aktivite öneriyor, etrafta müzik sesi olduğu sırada müzik tanıma uygulamasını en üste çıkarıyor, uykumdan uyandığım zaman uyku süremi (Uyku süresi bir sporcu için önemli ) öne çıkarıyor ve altında hava durumunu ve şartlarını gösteriyor, müzik açtığımda buradan bir çok kontrol olanağı sunuyor vb. vb.

Ayrıca telefon uzaktayken, saate bağlı değilken bile Wi-Fi ağına bağlıysanız tüm mesajları alıyorsunuz ve arama yapabiliyorsunuz. Tüm alarmlarımı çok rahat şekilde ölçebiliyorum, Apple bu konuda kullanıcıları çok kısıtlasa bile 3. Parti uygulamalar sayesinde Whatsapp’da mesajlaşıp tarayıcıya girebiliyorum.

11’i bekleyebilirsiniz hocam bu kez şarj konusunda gelişme olacağına inanıyorum ben de. Series 10’da Series 9’a göre çok da bir gelişme yok ama Uyku apnesi miydi neydi, o özelliği kullanacaklar için faydalı olabilir. 10’da direkt saat üzerinde müzik çalma var ama ben o olayı anlamadım? Series 9 üzerinde de aynı seviyede bir hoparlör var ve resmen yazılım ile çok basit ekleyecekleri şeyi bilerekten yeni özellik olarak sunuyorlar, yazık. Ayrıca 10’un hoparlörü bekleneni karşılamadı.

O halde 2 gün normal hocam vallahi cidden kullanmak için pek amacınız yok gibi
Ama ileride bir şey olur, işinize yarayacak bir özellik çıkar bence satmayı falan düşünüyorsanız çok da gerek yok.

hocam GSP özelliği ne demek apple watchta?

hocam GSP özelliği ne demek apple watchta?

GPS olmasın o? GPS kişinin konumunu tam olarak belirleyebilen bir özellik.
GSP diyorsanız bunu ChatGPT’ye sordum, GPS’in daha doğrusal hali gibi bir cevap aldım.
GPS pardon saatlerde 3 sçenek var galiba düz-gps-gps cellular bunlar ne demek oluyor biliyorsan yardımcı olur musun?

GPS pardon saatlerde 3 sçenek var galiba düz-gps-gps cellular bunlar ne demek oluyor biliyorsan yardımcı olur musun?
Cellular ve gps olarak 2 seçenek var gpsler wifiye bağlanabiliyor sadece , cellular ise saate hat tanımlıyosunuz atıyorum turkcellden hat gibi bir hücresel alıyorsunuz saat de mobil veri kullanabiliyor dışarda internete bağlanabiliyor vs

gmm gps olanlar sadece wifi üzerinden internete bağlanabiliyor. Cellular ise bildiğimiz hat gibi mobil veri kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…