L Lowlight Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 29 Mayıs 2023 #31 LonelyDarkSide dedi: Hayır demek istediğim, bir kaza sonucu bir adam bayılıyor ve bunu Watch algılayıp olduğu konuma bir ambulans gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Tek düzgün özelliği o ki oda düzgün çalışmaz çoğu zaman ölsen gitsen kimsenin haberi olmayacak değmez.
LonelyDarkSide dedi: Hayır demek istediğim, bir kaza sonucu bir adam bayılıyor ve bunu Watch algılayıp olduğu konuma bir ambulans gönderiyor. Genişletmek için tıkla... Tek düzgün özelliği o ki oda düzgün çalışmaz çoğu zaman ölsen gitsen kimsenin haberi olmayacak değmez.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.606 Çözümler 8 29 Mayıs 2023 #32 Ella Freya dedi: Aslında ben halen bu yaşıma geldim bu saatlerin neden kullanıldığını anlamadım. Sanırım biraz kapitalizm biraz da iş adamları için çıkartılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ablam SE 2. nesil almıştı telefonuna sürekli bakamadığı için görüşmeleri onunla yapıyor bu tür bir nedeniniz yoksa bence PC daha önemli.
Ella Freya dedi: Aslında ben halen bu yaşıma geldim bu saatlerin neden kullanıldığını anlamadım. Sanırım biraz kapitalizm biraz da iş adamları için çıkartılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ablam SE 2. nesil almıştı telefonuna sürekli bakamadığı için görüşmeleri onunla yapıyor bu tür bir nedeniniz yoksa bence PC daha önemli.