Apple Watch Cellular özelliği

GazzeliAtalayq

Hectopat
Soru 1-)

Apple Watch SE almayı düşünüyorum. E-Sim desteği çok ilgimi çekti. Fakat bazı yerlerde şuan sadece Turkcell hatlar ile uyumlu diye okudum. Doğruluğunu bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?

Soru 2-)
Seçenekler aşağıda hangisini tavsiye edersiniz?

Apple Watch Se 1. Nesil + Cellular
Apple Watch SE 2. Nesil + Cellular
Apple Watch 7 + Cellular

Son düzenleyen: Moderatör:
E-SIM özelliğini Vodafone ve Türk Telekom da destekliyor. Tüm işlemler için bir bayiliğe gidip yardım alabilirsin.

SE serisinde AOD özelliği yok. Eğer Always on Display kullanmak istiyorsan Watch 7 almak zorundasın. Ekran boyutu olarak da SE serisinde en fazla 44mm var. 45mm almak için yine Watch 7 almak zorundasın.

E-SIM özelliğini Vodafone ve Türk Telekom da destekliyor. Tüm işlemler için bir bayiliğe gidip yardım alabilirsin.

SE serisinde AOD özelliği yok. Eğer Always on Display kullanmak istiyorsan Watch 7 almak zorundasın. Ekran boyutu olarak da SE serisinde en fazla 44mm var. 45mm almak için yine Watch 7 almak zorundasın.
Watch 7 e-simli model 9.500₺ şuan fiyatını hakediyor mu sizce?
AOD’u önemsemeyebilirim.

Belki Watch 7nin ikincielini düşünebilirim.

E-sim modunda başkası numara eklemişse değişebilir miyiz?
Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

Yurtdışı Watch 7 cellular burada e sim ile çalışır mı?

Son düzenleme:

Apple Watch için olan e-SIM özelliği şu an sadece Turkcell'de mevcut, sizin bahsettiğiniz cep telefonu için olan operatörler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı