Apple Watch ekranı çok hızlı kapanıyor

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Apple Watch satın aldım yeni. Kolumu aşağı indirdiğim an saatin ekranı kararıyor. Onu nasıl kapatabilirim? Kolumu aşağı indirdiğim zaman ekran kapanmasın.

İyi sosyaller.

Bu özellikler zaten Apple'nin birincil satış politikası Always On Display gibi :) Apple Watch hangi modeli aldınız?

Bu özellikler zaten Apple'nin birincil satış politikası Always On Display gibi :) Apple Watch hangi modeli aldınız?
Apple watch 10 aldım. Peki şunu sorayım. always on display kapalıyken. bileğimi aşağı indirdiğm an ekranın kararması normal mi peki?

Apple Watch 10 aldım. Peki şunu sorayım. Always on Display kapalıyken. Bileğimi aşağı indirdiğm an ekranın kararması normal mi peki?

Always on Display kapalıyken siz saati uyandırdıktan sonra kaç saniye uyanık kalacağını Apple Watch üzerinde ayarlarda ekran ve parlaklık kısmında "uyandırma süresi" olarak görmeniz lazım. Burada istediğin saniyeyi ayarlayabilirsin. Always on Display açıkken saati uyandırdıktan sonra ışık şiddeti artar, bileğinizi aşağıya indirdiğinizde ışık şiddeti düşerek ekran açık kalmaya devam eder karanlık ortamda daha belli olur, güneşli ortamda çok belli olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı