Apple Watch ilk kullanım önerisi

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Yeni Apple Watch 10 satın aldım. Apple Watch icinde hangi ayarları yapmalıyım? Hangi uygulamaları yüklemeliyim? En iyi saat kordonunu nereden bulabiirim?

Verdiğim paraya sonuna kadar değdi. Apple ekosistemine geçtim 1 ay içinde. Aşırı memnunum Apple ürünlerinden.

Bende bugün aldım hocam. 46mm siyah. İlk gün keyifli geçiyor.

Şarj istasyonu düşünüyorum. Masaya koyunca yanlışlıkla düşürecekmişim gibi geliyor. =)

Şarjı çok gitsin mantığıyla düşük güç moduna alırsanız nabız, kandaki oksijen gibi uygulamaları otomatik olarak yapmayacaktır, bu veriler çok önemli günlük düzenli olarak kontrol edeceğim diyorsanız düşük güç moduna almayın. Geri kalan çoğu şeyi saat kendi hallediyor zaten kurulumda. Arka Plan Uygulamaları'nı Yenile seçeneğini kapatabilirsiniz. Bayağı pilden yiyor. Uygulama olarak ben pek bir şeye ihtiyaç duymadım. Saatin kendi antrenman ve sağlık uygulamaları yüklü geliyor. Belki ekstra olarak su içme hatırlatıcı programlar veya kalori takibi uygulamaları yükleyebilirsiniz eğer diyetiniz varsa. Hayırlı olsun.

Öncelikle erişilebilirlik kısmındaki minimum parlaklık özelliğini aç bu sayede en yüksek parlaklığa ulaşırsın en eski Apple Watch 5'imde bile şarjı %1 falan etkiliyor ama müthiş bir görüntü veriyor.
İkincisi ise bilek algılama eğer bileğinde dövme yoksa hep açık olsun parolanı da açık tut.
Üçüncüsü ise App Store'dan (saatin içerisindeki) kullanabileceğin uygulamalara bak)
Dördüncüsü telefonuna facer uygulamasını indirirsen saatin için çok güzel Custom kordonlara ulaşabilirsin.
Beşincisi ve son olarak ise hareket parmak eylemini aç assasivetouch diye geçiyor mesela ben dersteyim ya da o an meşgulüm bir mesaj geldi iki defa parmağımı oynatırsam bilidirmi kapatıyor bir defa yaparsam bildirimi açıyor cevap veriyorum tekrar bir defa oynatıyorum gönderiyor gibi bu şekilde kişiselleştir.
Geriside zaten tamamen kişiselleştirmen uygulama yüklemen pusula bul özelliğini de aç hayat kurtarır söylemeyi unuttum. Bir yere gideceksin bilmediğin bir yerdesin ama sonra dönerken kaybolmak istemiyorsun. Bu bir şehir olabilir kamp olabilir gezi olabilir fark etmez, açarsan adımlarını geldiğin yönü kaydeder sonra geri dönmeni (geldiğin yoldan) sağlar. Hayırlı olsun. Bende 7 kullanıyorum 9 kullandım önceden belki 10 alırım :)

Öncelikle erişilebilirlik kısmındaki minimum parlaklık özelliğini aç bu sayede en yüksek parlaklığa ulaşırsın en eski Apple Watch 5'imde bile şarjı %1 falan etkiliyor ama müthiş bir görüntü veriyor.
İkincisi ise bilek algılama eğer bileğinde dövme yoksa hep açık olsun parolanı da açık tut.
Üçüncüsü ise App Store'dan (saatin içerisindeki) kullanabileceğin uygulamalara bak)
Dördüncüsü telefonuna facer uygulamasını indirirsen saatin için çok güzel Custom kordonlara ulaşabilirsin.
Beşincisi ve son olarak ise hareket parmak eylemini aç assasivetouch diye geçiyor mesela ben dersteyim ya da o an meşgulüm bir mesaj geldi iki defa parmağımı oynatırsam bilidirmi kapatıyor bir defa yaparsam bildirimi açıyor cevap veriyorum tekrar bir defa oynatıyorum gönderiyor gibi bu şekilde kişiselleştir.
Geriside zaten tamamen kişiselleştirmen uygulama yüklemen pusula bul özelliğini de aç hayat kurtarır söylemeyi unuttum. Bir yere gideceksin bilmediğin bir yerdesin ama sonra dönerken kaybolmak istemiyorsun. Bu bir şehir olabilir kamp olabilir gezi olabilir fark etmez, açarsan adımlarını geldiğin yönü kaydeder sonra geri dönmeni (geldiğin yoldan) sağlar. Hayırlı olsun. Bende 7 kullanıyorum 9 kullandım önceden belki 10 alırım :)
Bilek algılama iyi güzel ama yoğun antrenman sırasında bilekten çıkmış algılayıp sürekli parola sorduğu olabiliyor saatin.

Bilek algılama iyi güzel ama yoğun antrenman sırasında bilekten çıkmış algılayıp sürekli parola sorduğu olabiliyor saatin.

Benim kollarım tamamen bileğim dahil dövme kaplı önceden bileğimde az görünür bir dövme olmasına rağmen kolumu algılıyordu ve Fitness'da kolumda Watch varken suya girdiğimi unuttuğumu hatırlarım :D saat ve ben tamamen sırılsıklam olduk. Dövme de olmasına rağmen bilekten çıkmış gibi algılamadı hiçbir sorun da olmadı zaten çok şükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı