Apple Watch Nike ve Normalinin Farkı Nedir?

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, Apple watch 3 almak istiyorum. Birde bunun Nike olan versiyonu var ikisinin arasındaki var nedir acaba ? Özellik olarak Nike'da olupta normalinde olmayan var mı ? Nike versiyonunda olan saat kadranları normalinde yok diyorlar. Nike versiyonu alsam kayışını değiştirsem normalinden bir farkı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda nike olan versiyonu almak daha mı mantıklıdır o uygulamaları kaybetmemek için ?
O uygulamalar normal watch seri 3 e de indiriliyor. İkisinin de fiyatları aynı, hangisinin kordonu hoşuna gidiyorsa onu al.

Edit: Apple Watch için özel olarak tasarlanan bu saat kadranları, zamanı hem dijital hem analog stillerde çarpıcı bir biçimde gösteriyor. Doğrudan kadran üzerinde ilgili komplikasyona dokunarak Nike+ Run Club uygulamasını başlatabiliyorsunuz.

İkinci fark bu galiba, kadran değişik ve tek tuşla nike+ run açılıyor, o kadar.

O uygulamalar normal watch seri 3 e de indiriliyor. İkisinin de fiyatları aynı, hangisinin kordonu hoşuna gidiyorsa onu al.

Edit: Apple Watch için özel olarak tasarlanan bu saat kadranları, zamanı hem dijital hem analog stillerde çarpıcı bir biçimde gösteriyor. Doğrudan kadran üzerinde ilgili komplikasyona dokunarak Nike+ Run Club uygulamasını başlatabiliyorsunuz.

İkinci fark bu galiba, kadran değişik ve tek tuşla nike+ run açılıyor, o kadar.

Hocam yardımın ıcın cok tesekkur ederım.Nike+'daki saat kadranı cok hosuma gıtmıstı almısken Nike+ alayım o zaman kordonu begenmedım ama degıstırcez artık :)

Bu konuya nasıl denk geldim bilmiyorum. Yeni mesaj bile yazılmamış ama ana sayfamda çıktı. Boş boş yazmak yerine bir bilgi vereyim en azından benim gibi konuya rastlananlar olursa diye.

Eskiden Nike sürüm Apple Watch’lara özel Nike kadranları mevcuttu. Bu kadranlar normal sürümde yoktu. Ama artık WatchOS 9 güncellemesi ile birlikte Nike kadranları tüm sürüm saatlerde kullanılabilir halde.

İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı