Apple Watch replika saatler alınır mı?

Haylou olan rs4 bu arada ona da bakın.

Bilemiyorum hocam Haylou güzeldi fakat HK9'u arkadaşım birkaç saat önce aldı şu anlık memnun. Ben çok beğenmedim. Arayüzleri garip duruyor. Bir yerde kasıyor bir yerde akıyor. Yazı tipi çok iğrenç görünüyor Türkçe de. Diğer dilleri bilmiyorum.

HK9 Pro kullanan bir arkadaşım vardı kasası 6 ayda soyuldu 1 yılı dolunca cihaz hiçbir şeyi yokken beyaz ekranda kaldı.

Haylou olan RS4 bu arada ona da bakın.

Bütçesini aşıyor.

HK9 Pro kullanan bir arkadaşım vardı kasası 6 ayda soyuldu 1 yılı dolunca cihaz hiçbir şeyi yokken beyaz ekranda kaldı.

Bütçesini aşıyor.

Hocam sizce dediğiniz bileklik mi yoksa bu mu daha iyidir hangisini tavsiye edersiniz? Bileklik 650 TL'ye buldum bu 600 TL. Param Güvende ile alacağım o da 650 olacak aynı fiyat yani ikisi de siz hangisini daha iyi buluyosunuz. Oyun özelliği vb. aramıyorum 2. saatin özelliklerini de hiç bilmiyorum bilekliğin videosunu izledim ve araştırdım gayet beğendim Xiaomi'den daha çok memnun eder beni ama rastgele gezerken saati de gördüm özellikleri daha mı yüksek daha mı düşük bilemediğim için size sormak istedim.

Link

Sorduğunuz iyi olmuş sizin attığınız saat daha iyi ortam ışığı sensörü de varmış ekran parlaklığını ortama göre değiştirir. Ekranı da çok daha iyi aynı zamanda.

Sizden önce ben mi alsam acaba 😄

Sorduğunuz iyi olmuş sizin attığınız saat daha iyi ortam ışığı sensörü de varmış ekran parlaklığını ortama göre değiştirir. Ekranı da çok daha iyi aynı zamanda.

Sizden önce ben mi alsam acaba 😄

Yapmayın hocam durun :D Yazdım ama dönüş alamadım bir türlü dönüş yaparsa alacağım inşallah teşekkürler yazdığınız için. Sizi de yordum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı