Apple Watch replika saatler alınır mı?

Yani saati değiştirmekte kararlıysan anlaşabilirsin ancak başka ihtiyaçlarınızıda düşünerek yapın bunu mesela kulaklık kılıf gibi şeyleri düşünün.

Kulaklığım var kılıf vb her şeyim de bilgisayar olarak da her şeyim var. Para bildiğiniz gibi her gün değer kaybediyor boşta duracağına bir şey alayım belki ileride 3-5 fazlasına satarım diye almak istiyorum.

Yani saati değiştirmekte kararlıysan anlaşabilirsin ancak başka ihtiyaçlarınızıda düşünerek yapın bunu mesela kulaklık kılıf gibi şeyleri düşünün.
Merhaba tekrardan rahatsız ettim kusura bakmayın sizce dediğiniz bileklik mi yoksa bu mu daha iyidir hangisini tavsiye edersiniz ? Bileklik 650 TL'ye buldum bu 600 TL.
Link

Son düzenleme:
En kaliteli çakma şu anda HK9 Pro ama önermiyorum çok sorunlu bu saatler.

Haylou GT kulaklık serisi.

Bilemiyorum hocam Haylou güzeldi fakat HK9'u arkadaşım birkaç saat önce aldı şu anlık memnun. Ben çok beğenmedim. Arayüzleri garip duruyor. Bir yerde kasıyor bir yerde akıyor. Yazı tipi çok iğrenç görünüyor Türkçe de. Diğer dilleri bilmiyorum.

Bilemiyorum hocam Haylou güzeldi fakat HK9'u arkadaşım birkaç saat önce aldı şu anlık memnun. Ben çok beğenmedim. Arayüzleri garip duruyor. Bir yerde kasıyor bir yerde akıyor. Yazı tipi çok iğrenç görünüyor Türkçe de. Diğer dilleri bilmiyorum.
Hayloudan ve HK9 dan vazgeçtim 2 model arasında kaldım üstteki mesajımda yazdığım gibi bilginiz var mı 2 model arasında ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı