Apple Watch SE 2. nesil hala alınır mı?

TongYabguHan34

Centipat
Merhaba. 10 gün önce Galaxy S23 ve Galaxy Watch 6 saatimi satarak iPhone 15 Pro Max aldım. Oldukça iyi klasik saatlerim var ama bildirim ve aktivite takibi konusunda akıllı saatin eksikliğini yaşıyorum. Acaba Apple Watch SE 2. nesil mi almalıyım yoksa Huawei Watch 3 tarzı bir üründe işimi görür mü?

Merhaba. 10 gün önce Galaxy S23 ve Galaxy Watch 6 saatimi satarak iPhone 15 Pro Max aldım. Oldukça iyi klasik saatlerim var ama bildirim ve aktivite takibi konusunda akıllı saatin eksikliğini yaşıyorum. Acaba Apple Watch SE 2. nesil mi almalıyım yoksa Huawei Watch 3 tarzı bir üründe işimi görür mü?

Eylül beklersen SE 3 çıkacak. Beklemezsen bende var memnunum bence Apple ekosisteminden çıkma.

Şu anda bodrum mediamarkta 9500 TL'den 7000TL'ye düştü sitede var mı bilmiyorum.

1721562526773.png

(Stoğa Gelecek)

Hocam 1.93 90 kiloyum. 40 mm benlik değil sanırım. 😅

Evet o haberleri gördüm ama bu fiyatlardan gelme şansı olmaz herhalde.
Bu boy kiloyla bilekler de vücudun geri kalanına orantılıysa büyük ihtimalle olmaz. Sende 44mm bile küçük durabilir.
Ben 3 ay önce 8000tl ye almıştım güzel alet, apple ekosisteminde diğer cihazlar da olduğu için kullanışlı da oluyor. Yenisi çıktığında TR fiyatlandırması nasıl olur bilmek zor. Kurlar da sürekli değişebiliyor, ben iyi oranda indirim gördüğümde değerlendirmekten yana olurdum.

Bu boy kiloyla bilekler de vücudun geri kalanına orantılıysa büyük ihtimalle olmaz. Sende 44mm bile küçük durabilir.
Ben 3 ay önce 8000TL'ye almıştım güzel alet, Apple ekosisteminde diğer cihazlar da olduğu için kullanışlı da oluyor. Yenisi çıktığında TR fiyatlandırması nasıl olur bilmek zor. Kurlar da sürekli değişebiliyor, ben iyi oranda indirim gördüğümde değerlendirmekten yana olurdum.

Fitim hocam😁. Bileklerim aşırı kalında değil incede. Eşimde 40 mm var bir iki kez mağazada 44 denedim güzel duruyor. 10.900 civarı şu an piyasada. Tek sorun her gün şarj etmek ama ona da Galaxy Watch 6'dan alışkınım zaten.

Benim tek tadımı kaçıran muhabbet de her gün şarj etmek oldu. Saat dediğin her gün şarjla uğraştırmamalı bence. Mecburiyetten her gün yatmadan telefonun yanında onu da şarja takıyorum. Çok deli bir şey söyleyeyim, telefonu şarja takınca otomasyon ayarladım bana "Saati de unutma" diyor.

Benim tek tadımı kaçıran muhabbet de her gün şarj etmek oldu. Saat dediğin her gün şarjla uğraştırmamalı bence. Mecburiyetten her gün yatmadan telefonun yanında onu da şarja takıyorum. Çok deli bir şey söyleyeyim, telefonu şarja takınca otomasyon ayarladım bana "saati de unutma" diyor.

Vallahi hocam masa başı çalışıyorum. 1 saat takmak çok dert değil bana aslında. Galaxy Watch 6'dn da tecrübem var o sebeple idare edeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı