Birkaç ay önce aldım, güzel bir saat. Telefonla neredeyse uyumlu çalışıyor.
Spor modları güzel. Mesela evden veya kütüphaneden çıktıktan 15dk sonra dış yürüyüş başlatıyor ve senin yaktığın kaloriyi km, adımın, kalp atışın vs verileri sana gösteriyor.
En büyük eksisi pil ömrü. Çok zorlarsan 2 günü çıkartır ama ben her gün aynı saatte şarj ediyorum şarjı bitmeden, böylelikle pil sağlığı korunmuş oluyor. 1 günü kesinlikle rahat rahat çıkartıyor. Diğer eksisi ise garip bir şekilde uygulamaların olduğu kısım var tekere basınca açılıyor, orayı elinle hızlıca sağa sola oynatınca garip bir kasma gibi sanki FPS düşüyormuş gibi oluyor. Sorun bende mi diye bir de arkadaşımınkine baktım onda da aynısı oluyor. MediaMarkt'ta baktığımda SE 2 de aynı kasa vardı ve bu kadar para verdiğim si saatte bunun olması gerçekten çok canımı sıktı. Diğer modellere baktım 8,9 ve ultrada bu sorun yoktu.
Gelen aramada konuşma yapabiliyorsun, denedim arkadaşlarıma sordum telefonun saatten değil sanki telefondan geliyormuş gibi dedi yani o kadar ne ve anlaşılmıyor. Yoksa saat çöp olur. SE de ekran bir tık daha küçük ama emin ol hissedilmiyor bile dışarıdan belli olmuyor.
8 ve 9 arasında hiçbir fark yok, küçük farklar var onun içinde fazla para vermeye bence değmez.
Ama alacaksan 8 al 14 ile daha güzel çalışır.