Apple Watch SE2 2023 alınır mı?

serhat1905111

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 14 Pro Max geçtim. Normalde Galaxy Watch 4 var ama malum kullanamıyorsunuz. Apple Watch SE 2 2023 sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu, pil süresi nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum. Watch 9 düşünmüştüm aslında ama öyle çok da bir farkı yokmuş sensör ve fiyat dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 14 Pro Max geçtim. Normalde Galaxy Watch 4 var ama malum kullanamıyorsunuz. Apple Watch SE 2 2023 sizce alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu, pil süresi nasıl gidiyor? Yorumlarınızı bekliyorum. Watch 9 düşünmüştüm aslında ama öyle çok da bir farkı yokmuş sensör ve fiyat dışında.

Birkaç ay önce aldım, güzel bir saat. Telefonla neredeyse uyumlu çalışıyor.
Spor modları güzel. Mesela evden veya kütüphaneden çıktıktan 15dk sonra dış yürüyüş başlatıyor ve senin yaktığın kaloriyi km, adımın, kalp atışın vs verileri sana gösteriyor.
En büyük eksisi pil ömrü. Çok zorlarsan 2 günü çıkartır ama ben her gün aynı saatte şarj ediyorum şarjı bitmeden, böylelikle pil sağlığı korunmuş oluyor. 1 günü kesinlikle rahat rahat çıkartıyor. Diğer eksisi ise garip bir şekilde uygulamaların olduğu kısım var tekere basınca açılıyor, orayı elinle hızlıca sağa sola oynatınca garip bir kasma gibi sanki FPS düşüyormuş gibi oluyor. Sorun bende mi diye bir de arkadaşımınkine baktım onda da aynısı oluyor. Media Markt'ta baktığımda SE 2 de aynı kasa vardı ve bu kadar para verdiğim si saatte bunun olması gerçekten çok canımı sıktı. Diğer modellere baktım 8,9 ve ultrada bu sorun yoktu.
Gelen aramada konuşma yapabiliyorsun, denedim arkadaşlarıma sordum telefonun saatten değil sanki telefondan geliyormuş gibi dedi yani o kadar ne ve anlaşılmıyor. . Yoksa saat çöp olur. Se de ekran bi tık daha küçük ama emin ol hissedilmiyor bile dışarıdan belli olmuyor.
8 ve 9 arasında hiçbir fark yok ,küçük farklar var onun içinde fazla para vermeye bence değmez.
Ama alacaksan 8 al 14 ile daha güzel çalışır.

Yorumlarınız için teşekkürler. Watch 8 alasım vardı ama çok fazla para vermeye değmez spor için genelde kullanıyorum. O kasma olayı Samsung Watch 4 de de oluyordu çok takılmam genel olarak.

Birkaç ay önce aldım, güzel bir saat. Telefonla neredeyse uyumlu çalışıyor.
Spor modları güzel. Mesela evden veya kütüphaneden çıktıktan 15dk sonra dış yürüyüş başlatıyor ve senin yaktığın kaloriyi km, adımın, kalp atışın vs verileri sana gösteriyor.
En büyük eksisi pil ömrü. Çok zorlarsan 2 günü çıkartır ama ben her gün aynı saatte şarj ediyorum şarjı bitmeden, böylelikle pil sağlığı korunmuş oluyor. 1 günü kesinlikle rahat rahat çıkartıyor. Diğer eksisi ise garip bir şekilde uygulamaların olduğu kısım var tekere basınca açılıyor, orayı elinle hızlıca sağa sola oynatınca garip bir kasma gibi sanki FPS düşüyormuş gibi oluyor. Sorun bende mi diye bir de arkadaşımınkine baktım onda da aynısı oluyor. MediaMarkt'ta baktığımda SE 2 de aynı kasa vardı ve bu kadar para verdiğim si saatte bunun olması gerçekten çok canımı sıktı. Diğer modellere baktım 8,9 ve ultrada bu sorun yoktu.
Gelen aramada konuşma yapabiliyorsun, denedim arkadaşlarıma sordum telefonun saatten değil sanki telefondan geliyormuş gibi dedi yani o kadar ne ve anlaşılmıyor. Yoksa saat çöp olur. SE de ekran bir tık daha küçük ama emin ol hissedilmiyor bile dışarıdan belli olmuyor.
8 ve 9 arasında hiçbir fark yok, küçük farklar var onun içinde fazla para vermeye bence değmez.
Ama alacaksan 8 al 14 ile daha güzel çalışır.

2023 versiyonunu mu aldınız çünkü 2022'den farklı Bluetooth ve birkaç egzersiz eklenmiş onun dışında aynı cihaz sanırım.

Yorumlarınız için teşekkürler. Watch 8 alasım vardı ama çok fazla para vermeye değmez spor için genelde kullanıyorum. O kasma olayı Samsung Watch 4 de de oluyordu çok takılmam genel olarak.

2023 versiyonunu mu aldınız çünkü 2022'den farklı Bluetooth ve birkaç egzersiz eklenmiş onun dışında aynı cihaz sanırım.
Ben 2023 Ekimde aldım ama muhtemelen 2023 olandır. Kasma olayınca ise çok aman aman bi şey değil zaten uygulama kasasının olduğu yere nadiren giriyorum ama o kadar para vermişken daha akıcı olmasını isterdim. Mediamarkt vs gibi bir yer varssa olduğunuz yerde deneyip görüp alın daha faydalı olabilir. Se alacaksanız 44mm tavsiye derim kesinlikle. Zaten max Se de 44 var . 8 de ise 45 var ama arlarında dışardan bakınca fark çok belli olmuyor. Birde kesinlike tavsiyem gümüş olanı alın . Dışarıdan daha güzel duruyor ve kolunuzdakinin Apple Watch olduğu belli oluyor. Genelde herkes siyah alıyor ama siyah bence güzel değil. Gümüş ile birlikte beyaz giyince harika duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı