Apple Watch SE2 alınır mı?

İkinci elde 1 aylık bir Apple Watch SE2 buldum zorlu Apple'dan alınmış 6250 liraya bırakıyor bu SE2 hala alınır mı? 44mm boyutu.

Hocam fiyat uygun bende SE2 kullanıyorum hiçbir eksisi yok diyebilirim şarj konusu var her gün takmanız lazım ama zaten tüm Apple Watch'lar böyle başka sorununuz varsa yanıtlayabilirim.

Hocam Apple Watch'ün en büyük artısı iPhone, AirPods, MacBook, iPad ve iMac gibi ürünleri kullanıyorsanız ekosistemi ile uyum içerisinde. Ekran kilidi açmak, saat üzerinden şarkı değiştirmek vs. birçok özelliği var. Aynı zamanda gelen çağrı ve bildirimleri görmek için telefona mahrum bırakmıyor. Herhangi bir sporla uğraşıyorsanız Apple Watch güzel bir yardımcı. SE'lerin 9 serisine nazaran eksik yönü her zaman açık ekranı, EKG özelliği ve kaza anında acil çağrı gibi fonksiyonlarının olmaması onlar da her zaman arayacağın şeyler değiller. Ama diğer Apple'ın sündüğü fonksiyonların çoğu mevcut.

Bu yorumunuza göre olmazsa olmaz önemli bir özelliği yok gibi duruyor gibi o halde. Mi Band tarzı bilekliklerin gelişmiş versiyonu denilebilir mi?

Hocam fiyat uygun bende SE2 kullanıyorum hiçbir eksisi yok diyebilirim şarj konusu var her gün takmanız lazım ama zaten tüm Apple Watch'lar böyle başka sorununuz varsa yanıtlayabilirim.

Pil konusu kasıyor birazcık ama özellikler olarak çok iyi duruyor ve ekosistem olarak tabii ki. 6000 küsur bir fiyata denk gelince de sormak istedim çünkü fiyatı ve özellikleriyle birlikte çok ilgimi çekti bir anda.

Pil konusu kasıyor birazcık ama özellikler olarak çok iyi duruyor ve ekosistem olarak tabii ki. 6000 küsur bir fiyata denk gelince de sormak istedim çünkü fiyatı ve özellikleriyle birlikte çok ilgimi çekti bir anda.

Hocam bence kaçırmayın fiyat harika bir akıllı saatte ne ararsınız bilmiyorum ama iyi özellikler Apple Watch SE2 de var bence hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı