Apple Watch SE2 40 mm vs 44 mm

Semih Güzel

Megapat
Daha fazla  
İlk defa akıllı saat kullanacağım SE modeli almak istiyorum. 40mm mi almalıyım 44 mü? 40 alırsam nelerden feragat etmiş olurum?

SE asla tavsiye etmiyorum. Özellikleri series serisine göre çok kötü.
Galaxy Watch 5/4'e göre bile kat kat kötü.
İlla SE alacağım diyorsanız bileğiniz aşırı ince değilse mutlaka en büyüğü almaya çalışın.

SE asla tavsiye etmiyorum. Özellikleri series serisine göre çok kötü.
Galaxy Watch 5/4'e göre bile kat kat kötü.
İlla SE alacağım diyorsanız bileğiniz aşırı ince değilse mutlaka en büyüğü almaya çalışın.

Sıfır 8. nesil fiyatı çok yüksek 2.el 7 de almak istemiyorum o yüzden sıfır SE2'ye yöneldim ama boyutlar konusunda çok kararsız kaldım.

Bileklerin kalınsa 44 almanı tavsiye ederim. Pil olarak 44mm olan model biraz daha uzun dayanıyor.

Bir defa arkadaşımın 44mm SE saatini taktım sanki büyük gibi hissettim kolumda onu o yüzden 40mm ye kafam takıldı çok mu küçük kalır diye.

Sıfır 8. nesil fiyatı çok yüksek 2.el 7 de almak istemiyorum o yüzden sıfır SE2'ye yöneldim ama boyutlar konusunda çok kararsız kaldım.

Bir defa arkadaşımın 44mm SE saatini taktım sanki büyük gibi hissettim kolumda onu o yüzden 40mm ye kafam takıldı çok mu küçük kalır diye.
Yukarıda arkadaşında belirttiği gibi bilekleriniz aşırı ince değilse 44 almanız daha mantıklı olur bence. 44mm ile 40mm'yi aynı anda takıp deneyin öyle karar verin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı