Apple Watch Series 10 alınır mı?

Yusuf islam68

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik
Apple Watch series 10 alınır mı? Kullanan var mı? Şarjı ne kadar gidiyor? Ben Apple 13 telefon kullanıyorum Android saatler Apple telefonlarda pek işe yaramıyor.

Apple Watch series 10 alınır mı? Kullanan var mı? Şarjı ne kadar gidiyor? Ben Apple 13 telefon kullanıyorum Android saatler Apple telefonlarda pek işe yaramıyor.
Bende series 9 var bence akıllı saat işi boş iş tamamen o yüzden bana göre alınmaz. Şarja gelecek olursak ben parlaklık kısık , ekranı kapalı ; kalp , spor , uyku ölçüm hariç her şeyi kapalı kullanıyorum neredeyse 2 gün gidiyor. Geçen gene bir konuda çoğu kişi 1 gün gittiğini yazmıştı. Fakat sıkıntı yok çok hızlı doluyor şarjı 1 saati bulmuyor sıfırdan 100 e dolması.
Çok bilgim yok ama sağdan soldan duyduğum kadarıyla ios ekosistemi ve watch saatlerin entegre çalışması diğerlerine göre çok daha iyiyMİŞ. O yüzden illa akıllı saat alacaksanız alınabilir.

Bende series 9 var bence akıllı saat işi boş iş tamamen o yüzden bana göre alınmaz. Şarja gelecek olursak ben parlaklık kısık, ekranı kapalı; kalp, spor, uyku ölçüm hariç her şeyi kapalı kullanıyorum neredeyse 2 gün gidiyor. Geçen gene bir konuda çoğu kişi 1 gün gittiğini yazmıştı. Fakat sıkıntı yok çok hızlı doluyor şarjı 1 saati bulmuyor sıfırdan 100'e dolması.
Çok bilgim yok ama sağdan soldan duyduğum kadarıyla iOS ekosistemi ve Watch saatlerin entegre çalışması diğerlerine göre çok daha iyiymiş. O yüzden illa akıllı saat alacaksanız alınabilir.

Ben hiç ayar yapmadım parlaklık uygulama vs 1 günü çıkarıyor bir hevesle aldım şu an dolapta bir köşede duruyor sırf eko sistem için iade etmedim geçen sene 15k ya almıştım şimdi olsa o paraya güzel bir klasik saat alırdım ama tabii spor için nabız kalp ölçümü falan için kullanacaksa gene işini görür ama zaten bunları herhangi bir 3 5 bin TL'lik saatte yapar.

Ben hiç ayar yapmadım parlaklık uygulama vs 1 günü çıkarıyor bir hevesle aldım şu an dolapta bir köşede duruyor sırf eko sistem için iade etmedim geçen sene 15k ya almıştım şimdi olsa o paraya güzel bir klasik saat alırdım ama tabii spor için nabız kalp ölçümü falan için kullanacaksa gene işini görür ama zaten bunları herhangi bir 3 5 bin TL'lik saatte yapar.

Doğru bende akıllı saat pek içime sinmiyor klasik saatler her zaman daha şık.

Siri bildirim cevaplama uygulama kullanma arama yapma gibi özellikleri kullanmayacaksan alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı