E egezztrk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 2 ay önce aldım ama hiç düşmediğim için öğrenemedim. İnternette de cevabını bulamadım.
Çözüm ReloadingData 9 Eylül 2022 egezztrk dedi: 2 ay önce aldım ama hiç düşmediğim için öğrenemedim. İnternette de cevabını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düşme algılama.
egezztrk dedi: 2 ay önce aldım ama hiç düşmediğim için öğrenemedim. İnternette de cevabını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düşme algılama.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 9 Eylül 2022 #2 egezztrk dedi: 2 ay önce aldım ama hiç düşmediğim için öğrenemedim. İnternette de cevabını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düşme algılama. Artı 0 Eksi Çözüm
egezztrk dedi: 2 ay önce aldım ama hiç düşmediğim için öğrenemedim. İnternette de cevabını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam düşme algılama.