Apple Watch series 5 vs series 6

Hayalli

Hectopat
Arkadaşlar Apple Watch almaya karar verdim. Sizce series 6 beklenmeli mi yoksa 600TL daha uygun olan series 5 mi alınmalı? Sizce hangisi mantıklı? Yoksa ikisi de alınmaz Watch SE mi alınmalı?

Paran varsa series 5 al 6'da neredeyse hiçbir değişiklik yok. Uyguna gelmesini istiyorsan SE de alabilirsin ama 5 tavsiye ederim.

Paran varsa series 5 al 6'da neredeyse hiçbir değişiklik yok. Uyguna gelmesini istiyorsan SE de alabilirsin ama 5 tavsiye ederim.
Uyku Takibi özelliği watch 5’te de watch 6daki gibi detaylı olur mu? Bununla ilgili bir sonuç bulamadım da aklımı kurcalayan nokta bu

SE öneririm. Yeni bir model, 6 ile aynı neredeyse sadece bir kaç özelliği yok ve fiyatı uygun yeni olmasına rağmen. Daha ne olsun.
Series 3 ile aynı fiyatta olsa SE düşünebilirdi ama işlemci ve ekran boyutu haricinde 3 ile bir farkı yok. O yüzden biraz pahalı gibi geldi SE

SE ve 3 arasında bence işlemci arasında bir fark yok. Ben olsam 6 alırdım. EKG vs. hiçbir şey yok. Ha 3 almışsın ha SE.
Biraz önce aynı yorumu ben yapmıştım düşünce yapısı aynı. Daha çok series 5 ile series 6 arasında kaldım. Series 5 teknosada 180tl indirimde o yüzden bugün alsam mı almasam mı kararsızım. Uyku takibi güzel bir özellik kaç yıl önceki xiaomi mi band 2’de bile vardı uyku takibi o yüzden apple watch series 5 alıp da uyku takibi detaylı olmazsa biraz üzer beni

Yapıyor diye biliyorum hocam uyku takibini. 5'in tanıtımı yapılırken çünkü söylenmişti diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…