Apple Watch series 5 vs series 6

Hayalli

Hectopat
Arkadaşlar Apple Watch almaya karar verdim. Sizce series 6 beklenmeli mi yoksa 600TL daha uygun olan series 5 mi alınmalı? Sizce hangisi mantıklı? Yoksa ikisi de alınmaz Watch SE mi alınmalı?

SE ve 3 arasında bence işlemci arasında bir fark yok. Ben olsam 6 alırdım. :D EKG vs. hiçbir şey yok. Ha 3 almışsın ha SE.
Biraz önce aynı yorumu ben yapmıştım düşünce yapısı aynı. Daha çok series 5 ile series 6 arasında kaldım. Series 5 teknosada 180tl indirimde o yüzden bugün alsam mı almasam mı kararsızım. Uyku takibi güzel bir özellik kaç yıl önceki xiaomi mi band 2’de bile vardı uyku takibi o yüzden apple watch series 5 alıp da uyku takibi detaylı olmazsa biraz üzer beni

Biraz önce aynı yorumu ben yapmıştım düşünce yapısı aynı. Daha çok series 5 ile series 6 arasında kaldım. Series 5 teknosada 180tl indirimde o yüzden bugün alsam mı almasam mı kararsızım. Uyku takibi güzel bir özellik kaç yıl önceki xiaomi mi band 2’de bile vardı uyku takibi o yüzden apple watch series 5 alıp da uyku takibi detaylı olmazsa biraz üzer beni
Yapıyor diye biliyorum hocam uyku takibini. 5'in tanıtımı yapılırken çünkü söylenmişti diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı