Apple Watch series 6 iPhone 8 ile uyumlu mu?

Yani apple watch yerine telefonu yenilesen daha iyi olabilir apple ekosistemi(apple batakligi) icin yeni cihazlar daha duzenli calisacaktir ama apple cihaz fiyatlarini dusunursek bunu apple destek e sormalisin apple 8 bilmiyorum whattsap bile acmiyor sanirsam sen apple destege danis ve eskisini getir yenisini gotur gibi kampanyalardan faydanalanbilisin

Yani Apple Watch yerine telefonu yenilesen daha iyi olabilir Apple ekosistemi(Apple batakligi) icin yeni cihazlar daha duzenli calisacaktir ama Apple cihaz fiyatlarini dusunursek bunu Apple destek e sormalisin Apple 8 bilmiyorum whattsap bile acmiyor sanirsam sen Apple destege danis ve eskisini getir yenisini gotur gibi kampanyalardan faydanalanbilisin.

iPhone 8'in mikrofonu bozuk konuşma yapabilmek için alacağım saati ikinci el iyi fiyata buldum. Tabii takmak için de alacağım. Yeni telefon da yazın kıbrısa gideceğim o zaman alacağım Türkiye'deki fiyatlar bayağı pahalı çünkü. Dediğiniz gibi iPhone 8'in ömrü bitti zaten ama en azından saati çalıştırsa da yeterli benim için. Zaten 3 ay kullanacağım en fazla.

1745659262559.png

Apple'ın kendi sitesinden bu bilgileri edindim. Yazın telefon alma konusuna gelecek olursak, bence sonbaharı bekleyin yeni telefon çıkınca alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı