Apple Watch series 6 şarj olmuyor ve ısınıyor

Spoksi

Hectopat
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
573
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Elimde arkadaşımdan ödünç aldığım bir tane 41mm Apple Watch series 6 var, saati aldığımda şarjı tamamen bitikti eve gelip saati şarja taktığımda saatin 1-2 saat şarjda kalmasına rağmen açılmadı. Bir de üstüne ciddi derecede ısındı. Şarj aletine koyduğum anda şu ekran geliyor;

1688210970217.png


Çıkardığım anda ise anında şu ekrana dönüyor;

1688210998003.png


10 saniye yan düğmelere bastım, farklı şarj aletleriyle farklı prizlerde şarj etmeyi denedim ama değişen bir şey olmadı sizce ne yapmalıyım?
 
Arkadaşına geri ver. Başına bela açacak o saat belli. Herhangi bir telefoncuya götürüp buna şarj aleti arıyorum de daha sonra şarj aletini deneyebilir miyim deyip dene. Fiyatı öğren ve pahalıymış ben daha sonra gelirim diyip çık. Saat mi sorunlu şarj aleti mi sorunlu anlarsın. Eğer saat sorunluysa ordaki adama sorarsın sence neden böyle oluyor diye.
 
Merhaba, sorunu çözdünüz mü bende de aynı sorun var şarjdayken ve değilken aynı işaretler çıkıyor 2 saattir şarjda ama açılmıyor. Sorunu çözdüyseniz ne yaptınız? Şuan şarj ettiğim şarj aleti çakma bu arada bilginiz olsun. (Hızlı şarj adaptörü orjinal, manyetik şarj çakma)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı