Apple Watch series 7 45 mm alınır mı?

Shadower

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
Meslek
Yönetmen
Selam sosyal. iPhone 14 telefonum için Apple Watch alacağım. Bütçem biraz kısıtlı. Yeni nesil, hızlı, medikal özellikler ve sağlık açısından iyi olan bir saat alacağım. Apple serisinden 7 ile 8 arasında çok bir fark göremedim. Şarj meselesi olarak bana 1 günü çıkarsın yeterli. Son olarak bütçem 10bin civarı. 2.el temiz cihazlar var ise gönderebilirsiniz. Pil sağlığı yüksek olanlardan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam sosyal. iPhone 14 telefonum için Apple Watch alacağım. Bütçem biraz kısıtlı. Yeni nesil, hızlı, medikal özellikler ve sağlık açısından iyi olan bir saat alacağım. Apple serisinden 7 ile 8 arasında çok bir fark göremedim. Şarj meselesi olarak bana 1 günü çıkarsın yeterli. Son olarak bütçem 10bin civarı. 2.el temiz cihazlar var ise gönderebilirsiniz. Pil sağlığı yüksek olanlardan. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Apple Watch 8 45mm GPS.

1 günü çıkarıyor Apple Watch saatler abartmayın. Gece yatarken bir miktar şarjınız kalıyor hatta normal kullanımda. 7 bence gayet yeterli özellik olarak. 8 ile arasında çok bir fark yok 9 ile de çok az ince farklar var.

Teşekkürler hocam dediğim gibi hocam 2.el güzel ilan bulursanız atar mısınız rica etsem.

1 Günü çıkarmayabilir ama alınır.
Yok, rahat çıkarıyor.

Alınır, zaten düz serilerin pek bir olayı yok, ekseri aynılar. Ben kullanıyorum. Uyku ölçmemesi büyük eksiklik. 8'de ek olarak kaza tespiti var, içinde G sensörü yer alıyor sanırım. Bir sefer arkadaş kaza yaptığında test etmiştik otomatik ambulansı aramıştı.

Arkadaşlar sizce bütçeyi zorlayıp sıfır mı almalıyım yoksa biraz daha param cebimde kalsın 2.el iyi midir ben siyah veya gece yarısı rengi istiyorum çünkü sizce ne yapılmalı bunu da sorayım.

Arkadaşlar sizce bütçeyi zorlayıp sıfır mı almalıyım yoksa biraz daha param cebimde kalsın 2.el iyi midir ben siyah veya gece yarısı rengi istiyorum çünkü sizce ne yapılmalı bunu da sorayım.
Sıfır al geç.

1 Günü çıkarmayabilir ama alınır.
Bir günü rahat çıkarıyor. Normal saat gibi kullanacak birisi için çok daha uzun gider.

Sıfır al geç.

Bütçemi biraz aşıyor ama 2.500 TL kadar ama 4 taksit yapacağım gibi duruyor eğer alırsam. Ek olarak kayış olarak ne tavsiye edersiniz orijinal olmasına gerek yok kendi kayışı iyi midir yoksa ekstra alınmalı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı