Apple Watch Series 9 alınır mı?

Skyming5345

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi, Apple Watch Series 9 alınır mı? Telefonum iPhone 14 ve biraz da sağlık için almak istiyorum. Kalp ritimlerini takip etmesi ve kaza algılama sistemi gibi özellikleri hoşuma gidiyor. Siz ne dersiniz?

Apple Watch sayesinde hastalık teşhisi konulan ve hayatı kurtulan insanlar gördüm. Sizce sağlık açısından almak mantıklı mıdır peki?

Series 7'den 9'a kadar tek insani fark Built-in Siri fonksiyonun diyebilirim hatta Series 6'dan Series 8'e kadarda aynı işlemci mimarisini baz alan (iPhone 11'lerdeki A13 Bionic) neredeyse aynı işlemciyi kullanan modelleler oldular; bu yıl Series 9'la sonunda biraz olsun yükseltme yoluna gittiler (nanometre düşüşünden bahsediyorum bu seferde iPhone 13'lerdeki A15 Bionic'i baz alıyor cihazlar) ancak öyle gözle görünecek farklar değiller. Ekosistemi tamamlamak için Series 5 ve üstü bir model yetecektir (SE'leri de keza atlıyorum AOD olmadığı için, en ideal model Series 8 olacaktır diye düşünüyorum hatta Series 7'yle bir tutam daha tutumlu olup aradaki paraya kaliteli kordon almayı şahsen yeğlerim). Bunları derken Apple Watch Series 7000 (ilk çıkan), Series 3, Series 4, SE 1 ve Series 7 modellerini kullandım halen daha Series 7'yi kullanıyorum sanırım yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı