Çözüldü Apple Watch Series 9 ve 10 arasında ne gibi farklar var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lwoins

Hectopat
Yer
Krasnodar, Rusya Fed.
Öncelikle merhaba hocalarım hepinize iyi sosyaller. Bir Apple Watch almayı planlıyorum birkaç gün için de ama hangi modeli alacağıma karar veremedim. Apple Watch 9 15.000₺ gibi bir fiyata satılıyor Apple Watch 10 ise 19.000₺ civarında satılıyor. Saatlerden çok anlamıyorum. Series 9 ve 10 arasında ne gibi farklar var? Series 10 4000₺'lık fiyat farkını hak ediyor mu?

Çözüm
Series 10 1mm daha büyük bu yüzden ekranı da çok ufak farkla büyük, ekranı bir tık daha kaliteli, su sıcaklığını ve derinliğini gösterebiliyor son olarak hızlı şarjla 45 değil 30 dakikada %80'e ulaşıyor. Bunlar haricinde aralarında kayda değer hiçbir fark yok Series 10 neyi yapabiliyorsa aynısını Series 9'da yapabiliyor ben 10 çıkmadan 3 ay önce 10'un çıkacağını bilerek 9 aldım ve 10 çıktığında keşke 10 alsaydım demedim aralarında bir fark yok.
Series 10 1mm daha büyük bu yüzden ekranı da çok ufak farkla büyük, ekranı bir tık daha kaliteli, su sıcaklığını ve derinliğini gösterebiliyor son olarak hızlı şarjla 45 değil 30 dakikada %80'e ulaşıyor. Bunlar haricinde aralarında kayda değer hiçbir fark yok Series 10 neyi yapabiliyorsa aynısını Series 9'da yapabiliyor ben 10 çıkmadan 3 ay önce 10'un çıkacağını bilerek 9 aldım ve 10 çıktığında keşke 10 alsaydım demedim aralarında bir fark yok.

Çözüm
Series 10 1mm daha büyük bu yüzden ekranı da çok ufak farkla büyük, ekranı bir tık daha kaliteli, su sıcaklığını ve derinliğini gösterebiliyor son olarak hızlı şarjla 45 değil 30 dakikada %80'e ulaşıyor. Bunlar haricinde aralarında kayda değer hiçbir fark yok series 10 neyi yapabiliyorsa aynısını series 9'da yapabiliyor ben 10 çıkmadan 3 ay önce 10'un çıkacağını bilerek 9 aldım ve 10 çıktığında keşke 10 alsaydım demedim aralarında bir fark yok.

İlginizden dolayı teşekkür ederim öncelikle hocam. Günlerdir düşünüyordum rahatladım. 😁

İlginizden dolayı teşekkür ederim öncelikle hocam. Günlerdir düşünüyordum rahatladım. 😁
Rica ederim. Şunları da ekleyeyim Series 10 biraz daha büyük olduğundan bileğinizde 9'a göre daha büyük duracaktır. Ayrıca siyah almak isterseniz Series 10'un siyah rengi mat değil parlak -piano black gibi- olduğundan dolayı daha kolay çizilecektir. Yani gönül rahatlığıyla 9 alabilirsiniz.

Rica ederim. Şunları da ekleyeyim series 10 biraz daha büyük olduğundan bileğinizde 9'a göre daha büyük duracaktır. Ayrıca siyah almak isterseniz series 10'un siyah rengi mat değil parlak -piano Black gibi- olduğundan dolayı daha kolay çizilecektir. Yani gönül rahatlığıyla 9 alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Siparişi verdim. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı