Apple Watch tavsiyesi

Mzffer998

Decapat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
259
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. 25 gün önce aldığım S21 feden memnun kalmayıp sattım. Batarya performansı ve ısınması soğuttu beni telefondan. Dün itibarıyla iPhone 11'e geçiş yaptım. Android'deyken akıllı saat kullanıyordum Watch 4 serisini. iOS'a geçince onu da sattım. Alışkanlık oluşmuş Apple Watch almayı düşünüyorum fakat Watch 7 serisine o kadar vermek istemiyorum. Watch 5 veya 6 serisi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bu Watch serileri bir Watch 3 gibi tutmadı. Sebebini merak ediyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Watch se 2. Nesil kullanıyorum şarzı iyi yapması gerekeni yapıyor görünüşü ve ekranıda güzel, dediğiniz modellerdende daha güncel ve güçlü hemde daha ucuz.
 
Bence tutulmadı demek pek doğru olmaz . Watch 3'ün hala satışta olma nedeni Apple'ın bu saati giriş seviyesi olarak gösterip sattığını düşünüyorum . Apple watch 4 ile birlikte saatin tasarımının değiştiği ve ondan sonra gelen serilerinde arasında çok bir farklılık olmadığı için de Apple yeni bir modeli çıkarınca diğer modeli satıştan kaldırdı . Kaldırmasaydı insanlar seri 4,5 ve 6'yı almaya devam ederlerdi böyle olursa da apple yeni çıkardığı saatten istediği kazancı sağlayamazdı .
 
SE inceleme fırsatım olmadı ama 7'yle farkı olarak ekran diye biliyorum. Watch 7 çerçevesizken SE çerçeveli ekrana sahip görüntü olarak kötü gözüküyor mu? Şu an vatan da 44 mm olanı 6.699₺ yakın zamanda indirime girer mi ki?
 
Dostum selam öneri değil ama ben 5. seri 44 mm kullanıyorum 2 yıl olacak neredeyse herhangi bir problem görmedim sağlıklı bir şekilde çalışıyor halen daha, dikkatli kullanırsan sorun olacağını zannetmiyorum. Ekranı da gayet geniş.
 
5.seri bana da mantıklı geliyor sonuç olarak mesaj bildirimi ve telefon görüşmesi için alıyoruz saatleri EKG'ya da tansiyon gibi özelliklerin pek kullanıldığını düşünmüyorum. Saatte ikinci el almak ne kadar mantıklı. Çünkü 5 serisinin sıfırı yok.
 
5.seri bana da mantıklı geliyor sonuç olarak mesaj bildirimi ve telefon görüşmesi için alıyoruz saatleri EKG'ya da tansiyon gibi özelliklerin pek kullanıldığını düşünmüyorum. Saatte ikinci el almak ne kadar mantıklı. Çünkü 5 serisinin sıfırı yok.
İkinci el satan ilanlarda 5 ve 6'nın Apple tarafından yenilenmiş cihazlarını bulabilirsin .
 
Anladım. Teşekkür ederim. Son bir sorum olacak eğer ki fırsatım olursa yurtdışından getirtmeye çalışacağım. Akıllı saatlerde de kayıt ettirme gibi durumlar oluyor mu ?
 

Geri
Yukarı