Apple Watch Ultra 1 vs 2

İki modeli de kullandım hocam. Ultra 1, 1 - 1,5 gün gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ultra 2 de 2,5 - 3 gün çıkarıyor hemen hemen.

Yok zaten aradaki fiyat farkını pile vereceksiniz sadece. Hipertansiyon, uyku apnesi vs. hepsi yazılımsal özellikler.
Ne dersiniz hocam peki 6500TL fark var arada. İkisinin de pili 98'de ve kozmetik olarak kusursuza yakın. Ultra 1'in yanında 5 tane de kordon veriyor. Bu hafta içinde alacağım TEKNOFEST'ten ödülün yatmasını bekliyorum.

Double tap ve bilek çevirme hareketi yoktu Ultra 1'de ama watchOS 26 ile geldi diye okumuştum bir yerde ama bilmiyorum.

Double tap ve bilek çevirme hareketi yoktu Ultra 1'de ama watchOS 26 ile geldi diye okumuştum bir yerde ama bilmiyorum.
Hocam o hareketler aslında erişilebilirlik özelliği olarak var Ultra 1'de sadece herhangi bir eylem yokken double tap yapınca widget'lar arası gezemiyorsunuz. Onun harici çağrı yanıtlama vs. çalışıyor.

Hocam o hareketler aslında erişilebilirlik özelliği olarak var Ultra 1'de sadece herhangi bir eylem yokken double tap yapınca widget'lar arası gezemiyorsunuz. Onun harici çağrı yanıtlama vs. çalışıyor.
Evet biliyorum, Apple yeni bir özellikmiş gibi sunmuştu .

Ultra 1 18000, Ultra 2 24500.
Yurt dışı mı ikiside? Yoksa piyasası baya düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…