Apple Watch Ultra 1 vs 2

Hocam cellular özelliği iki modelde de var.

Muhtemelen ekran süresi testlerine baktınız hocam. Ekran süresi testlerinde Ultra 2 8-9 saat daha çok dayansa da akıllı saatlerin şarj süresini telefonlar gibi değerlendirmemek gerekir çünkü saatleri sadece ekranları açık olunca kullanmayız. Ekranları kapalıyken de veri toplarlar veya AOD özelliği ile görünüm yaratırlar. Aktif kullanıcı yorumlarına bakılınca 2 saat de ortalama 1,5 gün civarı pil ömrüne sahip ki ben her gün şarj edeceğimden 1 günü aşıyorsa pek de önemli değil.
İki modeli de kullandım hocam. Ultra 1, 1 - 1,5 gün gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ultra 2 de 2,5 - 3 gün çıkarıyor hemen hemen.

Yok zaten aradaki fiyat farkını pile vereceksiniz sadece. Hipertansiyon, uyku apnesi vs. hepsi yazılımsal özellikler.
Ne dersiniz hocam peki 6500TL fark var arada. İkisinin de pili 98'de ve kozmetik olarak kusursuza yakın. Ultra 1'in yanında 5 tane de kordon veriyor. Bu hafta içinde alacağım TEKNOFEST'ten ödülün yatmasını bekliyorum.

Double tap ve bilek çevirme hareketi yoktu Ultra 1'de ama watchOS 26 ile geldi diye okumuştum bir yerde ama bilmiyorum.
Hocam o hareketler aslında erişilebilirlik özelliği olarak var Ultra 1'de sadece herhangi bir eylem yokken double tap yapınca widget'lar arası gezemiyorsunuz. Onun harici çağrı yanıtlama vs. çalışıyor.

Hocam o hareketler aslında erişilebilirlik özelliği olarak var Ultra 1'de sadece herhangi bir eylem yokken double tap yapınca widget'lar arası gezemiyorsunuz. Onun harici çağrı yanıtlama vs. çalışıyor.
Evet biliyorum, Apple yeni bir özellikmiş gibi sunmuştu 😀.

Ultra 1 18000, Ultra 2 24500.
Yurt dışı mı ikiside? Yoksa piyasası baya düşmüş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı