Apple Watch Ultra 1 vs 2

Daha fazla  
Merhaba, 2. el olarak cellular özellikli Apple Watch almayı düşünüyorum. 25000'e kadar bütçem var ama arada çok fark olmadığından Ultra 1'e daha yakınım. Saati alma amacım dışarı çıkarken vs. telefonu evde bırakıp çıkabilmek. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?

Hocam dediğiniz gibi sadece Ultra 2 1000 nit daha parlak bir ekran sunuyor onun dışında daha güncel kalmak istiyorum diyorsanız Ultra 2 ama alacaksanız Ultra 1 iş görür yine Ultra 2'nin tek olayı daha güncel bir model.

Hocam şarjı 1 adımlık daha fazla gidiyor herhalde (ben baktığımda Apple'ın sitesinde ikisinde aynıydı)

Ultra 2 alabilirsiniz. Ultra 1'e göre şarjı daha uzun gidiyor. Ve dediğiniz gibi cellular özelliği çok iyi, örneğin yürüyüş yapacaksanız kulaklık ve saati yanınıza almanız yeterli.
Hocam cellular özelliği iki modelde de var.

Şarjda baya fark var hocam. 8 - 9 saate kadar fark olabiliyor kullanıma bağlı.
Muhtemelen ekran süresi testlerine baktınız hocam. Ekran süresi testlerinde Ultra 2 8-9 saat daha çok dayansa da akıllı saatlerin şarj süresini telefonlar gibi değerlendirmemek gerekir çünkü saatleri sadece ekranları açık olunca kullanmayız. Ekranları kapalıyken de veri toplarlar veya AOD özelliği ile görünüm yaratırlar. Aktif kullanıcı yorumlarına bakılınca 2 saat de ortalama 1,5 gün civarı pil ömrüne sahip ki ben her gün şarj edeceğimden 1 günü aşıyorsa pek de önemli değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı