Ultra 2 alınır gibi o zaman. Pil için aradaki fark değmez belki ama ben uzun yıllar kullanılacaksa en iyi modeli alma taraftarıyım. Sizin kararınız hocam.TR cihazı hocam.
Ultra 2 alınır gibi o zaman. Pil için aradaki fark değmez belki ama ben uzun yıllar kullanılacaksa en iyi modeli alma taraftarıyım. Sizin kararınız hocam.TR cihazı hocam.
Kullanıma bağlı. Ben yatarken de takıyorum ona rağmen 3 gün dayanıyor hemen hemen.Ne kadar farkeder ki hocam kullanım süresi açısından?
Uzun süreli kullanım açısından.Kullanıma bağlı. Ben yatarken de takıyorum ona rağmen 3 gün dayanıyor hemen hemen.
4 - 5 yıl rahat gider Ultra modelleri.Uzun süreli kullanım açısından.
Zaten Apple Watch'lar 1 - 2 yılda bir değiştirilecek cihazlar değil. Tek sıkıntıları pil.Yani hatrı sayılır bir pil farkı var aslında. 1 yıl güncel cihaz. olması da bir artı ama benim açımdan önümüzdeki 5 yılı çıkarsa yeterli. 1 yıl mezun + 4 yıl üniversite.![]()
Doğru hocam. İlk başta 2 almaya kararlıydım sonra baktım 1'le farkı pek yok ona karar kıldım. Şimdi de siz pil farklı diyince aklım biraz karıştı ama hala 1 almaya daha yakınım.Zaten Apple Watch'lar 1 - 2 yılda bir değiştirilecek cihazlar değil. Tek sıkıntıları pil.
Siz bilirsiniz hocam. Ultra 1'de hala çok iyi saat.Doğru hocam. İlk başta 2 almaya kararlıydım sonra baktım 1'le farkı pek yok ona karar kıldım. Şimdi de siz pil farklı diyince aklım biraz karıştı ama hala 1 almaya daha yakınım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.