furkeiii Kilopat Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Selamlar, Apple Watch SE 2 kullanıyorum. Sizce ekran koruması takmalı mıyım? Ekran koruyucu takınca dokunmatik hassasiyeti ve ekran kalitesi değişiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Selamlar, Apple Watch SE 2 kullanıyorum. Sizce ekran koruması takmalı mıyım? Ekran koruyucu takınca dokunmatik hassasiyeti ve ekran kalitesi değişiyor. Sizce ne yapmalıyım?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Çözümler 37 Yer Adana 7 Aralık 2023 #2 furkeiii dedi: Selamlar, Apple Watch SE 2 kullanıyorum. Sizce ekran koruması takmalı mıyım? Ekran koruyucu takınca dokunmatik hassasiyeti ve ekran kalitesi değişiyor. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Watch 8 45mm kullanıyorum. Taktım. Memnunum.
furkeiii dedi: Selamlar, Apple Watch SE 2 kullanıyorum. Sizce ekran koruması takmalı mıyım? Ekran koruyucu takınca dokunmatik hassasiyeti ve ekran kalitesi değişiyor. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Watch 8 45mm kullanıyorum. Taktım. Memnunum.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2023 #3 Ucuz cihazlar değiller o yüzden korumak önemli.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 Dikkatli davranırsan gerek kalmaz bence.
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 7 Aralık 2023 #5 Bende hissiyattan dolayı takmak istemiyordum takmadımda ne telefonda ne saatte cam kullanmıyorum. Onun yerine beğenerek kullandığım Spigen Tough Armor Pro kılıf aldım saat için bana mısın demiyor.
Bende hissiyattan dolayı takmak istemiyordum takmadımda ne telefonda ne saatte cam kullanmıyorum. Onun yerine beğenerek kullandığım Spigen Tough Armor Pro kılıf aldım saat için bana mısın demiyor.
H Holdt Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #6 Bu konuyu okuyun ona göre karar verin.