Apple yurt dışı alışverişinde IMEI attırmak gerekli mi?

Reckleburs

Hectopat
Apple'ın kendi sitesinden bir iPhone 11 aldım. Fakat Türkiye de stok kalmadığı için yüksek ihtimal yurt dışından getirilecek. Zaten tahmini teslim 1 ay sonrasını gösteriyor. Şimdi asıl sorum bu telefon yurt dışından getirilirse; IMEI attırmak gibi şeylerle uğraşacak mıyım yoksa geldiği gibi kullanabilecek miyim?

Apple'ın kendi sitesinden bir iPhone 11 aldım. Fakat Türkiye de stok kalmadığı için yüksek ihtimal yurt dışından getirilecek. Zaten tahmini teslim 1 ay sonrasını gösteriyor. Şimdi asıl sorum bu telefon yurt dışından getirilirse; IMEI attırmak gibi şeylerle uğraşacak mıyım yoksa geldiği gibi kullanabilecek miyim?

Uğraşmayacaksın. Kendileri halledecekler.

Apple Türkiye'den aldıysanız bir şeyle uğraşmanıza gerek kalmaz muhtemelen.

Uğraşmayacaksın. Kendileri halledecekler.

Apple Türkiye'den aldıysanız bir şeyle uğraşmanıza gerek kalmaz muhtemelen.

Çok teşekkürler, peki tahmini gelme süresi 9-16 Aralık diyor ve hala işleniyorda gözüküyor. Daha erkenden gelme şansı var mı yoksa direkt kesin tarihimi söylüyorlar?
1637587219544.png

Çok teşekkürler, peki tahmini gelme süresi 9-16 Aralık diyor. Daha erkenden gelme şansı var mı yoksa direkt kesin tarihimi söylüyorlar?

Ben dediği tarihden erken geldiğini görmedim daha geç olur erken olmaz bence ama iPhone 11 almışsınız yoğunlukta olan bir model değil muhtelemen dediği tarih aralığında elinizde olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı