APPLE Z0QX40 vs APPLE Z0PGFD

by_tata

Hectopat
Daha fazla  
http://www.vatanbilgisa...html?srt=UP#genel-bakis

http://www.vatanbilgisa...-nvidia-gtx780m-27.html

Bu bilgisayarlardan hangisini almak mantikli arkadaşlar? En son cikani en yenisi tabiki de 5K ama su ekran karti karsilastirmasina bakacak olursak sanki 2.5K olan daha iyi performans verecek daha seri calisacak gibi.

Tabiki Radeon 1 tik da olsa daha iyi gorunuyor ama 1 tiki 5K zaten goturur diye düşünüyorum. İlave olarak 1920x1200 bir monitör de baglamayi düşünüyorum.

2D ve 3D tasarim programlarini photoshop, Affer Effects vs agir sekilde kullanan biri hangisine yönelmeli ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evt donanim olarak doğrudur hâklisin. Ama 5K cok yeni bir teknoloji ve direk baliklama atlamak doğru mu bilemedim. Sadece en son cikan daha iyi gibi görünen ve daha pahali olan diye.

Mesela detayli arastirmalarim sonucu sunu öğrendim ADOBE programlarinin bazilairinda sıkıntı varmis. Illiustrator, lightroom ve bazilarinda nadiren de olsa photoshopta.

Bu programlar da cok önemli benim için. ADOBE güncelleme cikarakmis calisiyorlarmis APPLE ve ADOBE iki taraftan ama ne zaman olur nasil olur bilinmez.

Bilsem ki sıkıntı yasamayacagim 5K tabiki daha iyi gibi.

Ama ote yandan yarisi cozunurlugunde ama nerdeyse ayni güçte ekran kartina sahip bir PC den bahsediyoruz. Cozunurluguun düşmesiyle CPU ve GPU nun rahatlamasi da soz konusu olur diye düşünüyorum.

Ornegin yukarida bahsettigim konuyu surada tartisiyorlar:

Illustrator CC 2014 extremely choppy. Please help. | Adobe Community

Bunun disinda sicakliklardan da bahsedenler var.

iMac 5k with ridiculous high temperatures | Apple Support Communities

Bu arada GPU karislastirmasi koymuştum yasakmis. Birkac gun cevap da yazamadım hakkim yoktu. Herhalde engellemişler. Sacmaliktan başka birsey değil. Adam gibi birsey konuşup tartisip öğrenmek istiyoruz. Destek olacaklarina köstek oluyorlar.

bilgilerine....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı