Apple'a mail atmak?

külemez

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sayın forumdaşlarım merhabalar.

Apple firmasına mail atmak istiyorum. Fakat sadece müşteri desteği odaklı iletişime geçiliyor. Ürünler konusunda fikir beyan etmek için bir mail atmak istiyorum hatta biraz küstahlaşıp " bir fikrim var " demek istiyorum. Bunun için müşteri hizmetleri duvarını aşıp mailin dikkate alınacağı bir merci biliyorsanız lütfen benimle paylaşın. Eğer bilmiyorsanız ; "yrm yapma beqen qeç XD" modu aktiftir. Teşekkürler

Fikrin, iyiyse, paylaşacağın deneyimli insanlar bulup patentle ve sonra bir şirkete sat.
Dün gece barda benzer bir projeyi BWM için yaptık, şimdi para arayışındayız.

Yoksa bedava fikir arayışını bu forumda yazman yeterli, illa birileri raporlamalar ve elemelerle (elenirse tabi gidemez) gönderir Ive'a.

Fikrin, iyiyse, paylaşacağın deneyimli insanlar bulup patentle ve sonra bir şirkete sat.
Dün gece barda benzer bir projeyi BWM için yaptık, şimdi para arayışındayız.

Yoksa bedava fikir arayışını bu forumda yazman yeterli, illa birileri raporlamalar ve elemelerle (elenirse tabi gidemez) gönderir Ive'a.

Fikrim bence iyi fakat teknolojide yeni çığır boyutunda değil tabiki. Ufak bir upgrade fakat bence gerekli. "Patentle ve bir şirkete sat" kısmı en zor kısım zaten benim gibi milyonlarca insan var :) İlla Apple olmak zorunda da değil ayrıca herhangi bir firmaya da yollarım. Böyle bir platformun ihtiyacı da doğuyor. Beyin fırtınası yapabileceğimiz bir platform . Beğenilen fikirlere firmalar telif ödese mesela? (1 milyon dolar da oradan gelse..) Tabi bu platformu uluslararası firmalara tanıtacak sağlam bir reklam ve belirgin kullanıcı kitlesi de cabası. Ben otobüste aklıma gelen bir fikirden bahsediyorum sadece basit ama bence gerekli.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı