Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben dersim gereği bu uygulamayı kullanmak zorundayım ancak ilk yüklediğimde 0xc0000007b hatası verdi .net Framework ile çözenler olmuş denedim evet o hatanın çözümü oldu ancak uygulama yine açılmıyor. Masaüstü sistemimde sorunsuz açılıyordu ilk yüklediğimde de ancak 2 farklı dizüstü sistemde denedim ikisinde de böyle sorun çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Rehberdeki adımları aynen uyguladım herhangi bir rapor oluşturmadı. BüroKlavye uygulaması. İlk başta açılıyor şöyle bir ekran geliyor:
Ardından ileri butonuna tıklayınca yine normal bir şekilde böyle bir ekran geliyor buraya kadar her şey normal:
Buradan sonra herhangi birini seçip devam etmeye kalktığımda konuyu açarken paylaştığım hatayı alıyorum. Dediğim gibi videodaki adımları da aynen uyguladım rapor oluşturmadı.