ApplyBAU kabul süreci

Ozerxavi

Femtopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde ApplyBAU başvuru sonucum çıktı ve kabul mektubu aldım fakat kabul mektubumda 2. aşama veya mülakata tâbi tutulmadan direkt burslandırılma sürecime geçildiği bilgisi verildi. Sizce bu bir artı mı yoksa eksi mi, burs oranımı nasıl etkiler?

Geçtiğimiz günlerde applybau başvuru sonucum çıktı ve kabul mektubu aldım fakat kabul mektubumda 2. aşama veya mülakata tâbi tutulmadan direkt burslandırılma sürecime geçildiği bilgisi verildi. Sizce bu bir artı mı yoksa eksi mi, burs oranımı nasıl etkiler?

Merhaba aynısı bende de oldu. Takvime bakıyorum 2.aşama alımı diyor ama ne bir form geldi ne bir şey anlayamadım. Takvime bakınca 2.aşama ama bende form falan yok.

Geçtiğimiz günlerde ApplyBAU başvuru sonucum çıktı ve kabul mektubu aldım fakat kabul mektubumda 2. aşama veya mülakata tâbi tutulmadan direkt burslandırılma sürecime geçildiği bilgisi verildi. Sizce bu bir artı mı yoksa eksi mi, burs oranımı nasıl etkiler?
merhaba aynısı bendede oldu takvime bakıyorum 2.aşama alımı diyor ama ne bir form geldi ne bir şey anlayamadım takvime bakınca 2.aşama ama bende form falan yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı