Apranax fort nasıl bir ağrı kesicidir?

Holy gelmiş beğeni atmış, gözlerim yaşardı.
Sizinle bir derdim yok hocam Denk geldim güzel konuşmuşsunuz arkadaşa da yardımcı olmuşsunuz bana beğenmek düşer. Aramızda sürekli gerginlik olsun istemem, iyi geceler. Benim eksiğim olursa siz, sizin eksiğiniz olursa ben kibarca düzeltsek herkes için daha faydalı olur

Sadece gözlerim yaşardı, duygulandım diye dile getirdim. Senin ne eksiğin olacak, bir gün bevliyecisin, diğer gün kardiolog, bir sonraki gün dermatolog... Maaşallahın var. Hipokrat duysa mezarında ters döner.

Sadece gözlerim yaşardı, duygulandım diye dile getirdim. Senin ne eksiğin olacak, bir gün bevliyecisin, diğer gün kardiolog, bir sonraki gün dermatolog... Maaşallahın var. Hipokrat duysa mezarında ters döner.
Güzellikle yaklaşmak da olmadı demek ki. Neyse ne diyeyim. İyi geceler. Başlık sahibine de geçmiş olsun.

Ayrıca pratisyen hekimlerin her konuda az çok bilgisi olması iyidir, önemli olan nelerin uzmanlara danışılması gerektiğini bilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…