Aprilia RS457 vs Duke 390

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda motor değişeceğim ama bu iki motor arasında takılıp kaldım. Racing hiç sürmedim. Sadece ara sıra arkadaşın CBR'ını sürdüm, Aprilia'yı gerçeği söylemek gerekirse sırf sesi yüzünden almayı düşünüyorum. Aranızda bu iki motordan birini bile kullanmış var mı? Ve Aprilia'nın tuono 457 adında naked motorunu gördüm ama TR de yok galiba. RS'in naked versiyonu o Türkiye'ye gelir mi?

Yakın zamanda motor değişeceğim ama bu iki motor arasında takılıp kaldım. Racing hiç sürmedim. Sadece ara sıra arkadaşın CBR'ını sürdüm, Aprilia'yı gerçeği söylemek gerekirse sırf sesi yüzünden almayı düşünüyorum. Aranızda bu iki motordan birini bile kullanmış var mı? Ve Aprilia'nın tuono 457 adında naked motorunu gördüm ama TR de yok galiba. RS'in naked versiyonu o Türkiye'ye gelir mi?

RS 457'nin ikinci eli yok hocam bir de gereksiz pahalı bence.

RS 457'nin ikinci eli yok hocam bir de gereksiz pahalı bence.

İkinci el çok dert değil ya zaten minimum 2 yıl o motoru kullanacağım a ehliyetini alasıya kadar, fiyatı bence bayağı ucuz duruyor sıfırı 399 bin temiz 2. eller 330-350 arası DUKE390 sıfırı 400 binin üstünde bir de yeni kasa almayı istiyorum eskiler 370CC olduğu için yine çok fiyat farkı olmuyor sıfırıyla.

Duke 390'ın kendini ileri atışı bile süper ki bence 390lıklar arasında fiyatı da ideal denilebilecek düzeyde. Yetkili servisleride yeterli ayrıca naked (bence) bambaşka bir deneyim ve KTM'lerde ekrana yakın olduğundan dolayı sanki süzülüyormuş gibi hissediyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı