Aprilla RS 457 ile başlanır mı?

Merhaba, 21 yaşındayım, boyum 193 cm, kilom 93 ve agresif bir tip değilim. Hiç motor tecrübem yok. RS457 ile başlasam, kontrol etmekte zorlanır mıyım, ya da parça sıkıntısı yaşar mıyım?
Zorlanmazsın fakat parça durumunu kontrol etmeni öneririm. RS125 modelinde parça sorunu vardı.

Zorlanmazsın fakat parça durumunu kontrol etmeni öneririm. RS125 modelinde parça sorunu vardı.

Aprillanın düşük CC grubu hiç tutmadı TR de o yüzden parçası sıkıntı yüksek CC gruplarında bir nevi yine bulunabilinir parçası.

Ben şu an RS200 kullanıyorum ilk motorum. Bir sonraki motor olarak GSX-R 250 alıp ömürlük binesim var.

RS200'den sonra daha yüksek bir şeye geçsen daha mantıklı olmaz mı kanka 400CC gibi demek istedim.

RS200'den sonra daha yüksek bir şeye geçsen daha mantıklı olmaz mı kanka 400CC gibi demek istedim.

Yok yetiyor bana hiç öyle yüksek hız filan hevesim yok. Motor güzel gözüksün dikkat çeksin, bir de sorunsuz olsun yeter. GSX-R 250 top Speed 140 da İstanbul içinde nerede 140 gideceğim sanki.

Bende ikinci motoruma geçmek üzereyim RC390la R25 göz kırpıyor sizce hangisi daha mantıklı olur? R25 şehir içi uzun yol olsun üzmeyecek gibi geliyor, RC390 daha çok zevk verir ama uzun yola gelmez gibi hissettirdi tek silindir olmasın ötürü siz ne alırdınız günlük kullanım ve eğlence için?

Yok yetiyor bana hiç öyle yüksek hız filan hevesim yok. Motor güzel gözüksün dikkat çeksin, bir de sorunsuz olsun yeter. GSX-R 250 top Speed 140 da İstanbul içinde nerede 140 gideceğim sanki.

Temizini bulursanız bence 250 klasmanında en iyi motorlardan birisi GSX-R lakin parçası var mı bir bakın parça konusu sıkıntı değil ise alıp hemende satmayacaksanız bence alınabilinir.

Temizini bulursanız bence 250 klasmanında en iyi motorlardan birisi GSX-R lakin parçası var mı bir bakın parça konusu sıkıntı değil ise alıp hemende satmayacaksanız bence alınabilinir.

Parçası var ama pahalı tabii ki. Ama adamlarda öyle bir motor yapmışlarki kaza yapıp bir yerleri kırmadığın sürece kendi kendine bozulmuyor.

her şey elinin ayarıyla ilgili bilen bilir testo taylan adam 4 ay da 1000cc motora geçti kendine güveniyosan alınır bence el ayarına bağlı

Her şey elinin ayarıyla ilgili bilen bilir testo taylan adam 4 ay da 1000CC motora geçti kendine güveniyorsan alınır bence el ayarına bağlı.

Yaptığı şey mantıklı değil bizde burada neyin mantıklı olup olmadığını söylüyoruz ben burada kimseye 4 ayda 1000CC'ye geçin diye tavsiye vermem akıl karı değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…