Aprilla RS 457 ile başlanır mı?

Okudum kanka zaten ben o motoru aldığımda ekipmanlarımıda alacağım hem canımcan çok malımı düşünürüm en başta aman düşmesin biyeri zarar görmesin diye hızlanmaya korkarım :D

Yani tipini sevdiğim alıştıktan sonra bastığımda beni tatmin ediccek ve uzun süre kullanacağım bir motor olsun istiyorum zırt pırt motor değiştir miyim?

Parça durumuna baktım yani kimse sorun var demiyor ama soruszu parça kolay bulunur da diyen yok.

Parçaları pahalıdır ama değer. Yine de Aprilia racingler bayağı benziyor zaten daha küçük CC'lerle başlayabilirsiniz 250 300 vesaire kriterlerinizi söylerseniz muadillerini söyleyebilirim.

Peki ya parça sıkıntısı var mı RS457 de biliyor musun?
Ben RS125 alacaktım parça araştırdığımda bulamamıştım. Euro5 Plus'a geçildiği için belki yeni parçalar üretilecektir belki bilmiyorum. Yaşadığın yerdeki aprilia servislerinden birini ara hocam elinizde kadran ya da grenaj vs. var mı diye sorabilirsin karşındakinin cevabına göre anlarsın.

31 yaşında Tracer 700 ile motor hayatına giriş yapmış bulunuyorum. Başlanır mı başlanmaz mı sorusuna gelecek olursak elinizin ayarına ve beklentinize bağlı. Bence naked ve racing motor alacaksanız başlanmaz. Nedenine gelirsek ne kadar sakin olacağım deseniz de racing veya naked motora bindiğinizde istemsizce eliniz gaz kolunu çeviriyor. Touring tarzı ya da arazi tipi enduro kullanacak olsaydınız başlanır derdim. Ayrıca unutmayın motorda ne kadar hızlı olduğunuzu freni kullanınca anlarsınız. Tekerinize taş değmesin.

31 yaşında tracer 700 ile motor hayatına giriş yapmış bulunuyorum. Başlanır mı başlanmaz mı sorusuna gelecek olursak elinizin ayarına ve beklentinize bağlı. Bence naked ve racing motor alacaksanız başlanmaz. Nedenine gelirsek ne kadar sakin olacağım deseniz de racing veya naked motora bindiğinizde istemsizce eliniz gaz kolunu çeviriyor. Touring tarzı ya da arazi tipi enduro kullanacak olsaydınız başlanır derdim. Ayrıca unutmayın motorda ne kadar hızlı olduğunuzu freni kullanınca anlarsınız. Tekerinize taş değmesin.

Teşekkür ederim sağolasın

Parçaları pahalıdır ama değer. Yine de Aprilia racingler bayağı benziyor zaten daha küçük CC'lerle başlayabilirsiniz 250 300 vesaire kriterlerinizi söylerseniz muadillerini söyleyebilirim.

Dediğim gibi 250 300 alacaksam aprilla değil de daha garanti parçaları bulunur kaliteli bir motor örneğin R25 falan ama R25'i de kitlesi için almak istemiyorum 250-300 CC de gerçekten kaliteli bir motor var mı ninja 300 var ama çok eski başıma dert açar diyorum ama o segmentte en iyisi R25 ya da R3 ama R3 abürt derecede vergi alınıyor KTM Duke 250 falan düşünüyorum ama onların da far tasarımı kötü sinek gibi geliyor adfolaklfadklf SEÇENEK YOK ÇILDIRICAM.

Teşekkür ederim sağ olasın.

Dediğim gibi 250 300 alacaksam aprilla değil de daha garanti parçaları bulunur kaliteli bir motor örneğin R25 falan ama R25'i de kitlesi için almak istemiyorum 250-300 CC de gerçekten kaliteli bir motor var mı ninja 300 var ama çok eski başıma dert açar diyorum ama o segmentte en iyisi R25 ya da R3 ama R3 abürt derecede vergi alınıyor KTM Duke 250 falan düşünüyorum ama onların da far tasarımı kötü sinek gibi geliyor adfolaklfadklf seçenek yok çıldıracağım.

Aslında BMW G310r var ama hem performans geride kalıyor gibi hem de parçaları pahalıdır onun.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sağ olasın.

Dediğim gibi 250 300 alacaksam aprilla değil de daha garanti parçaları bulunur kaliteli bir motor örneğin R25 falan ama R25'i de kitlesi için almak istemiyorum 250-300 CC de gerçekten kaliteli bir motor var mı ninja 300 var ama çok eski başıma dert açar diyorum ama o segmentte en iyisi R25 ya da R3 ama R3 abürt derecede vergi alınıyor KTM Duke 250 falan düşünüyorum ama onların da far tasarımı kötü sinek gibi geliyor adfolaklfadklf seçenek yok çıldıracağım.

Aslında BMW G310r var ama hem performans geride kalıyor gibi hem de parçaları pahalıdır onun.

Yeni kasa R25 aslında fena durmuyor hocam ben olsam eski kasa seviyorsanız ninja 300 bakardım ama hem parçasını bulamazsınız hem dehşet pahalıdır.

Yeni kasa R25 aslında fena durmuyor hocam ben olsam eski kasa seviyorsanız ninja 300 bakardım ama hem parçasını bulamazsınız hem dehşet pahalıdır.

Yeni kasalar bayağı iyi evet ama onlarda gereksiz pahalı ya 400k nedir arkadaş 250CC motor yani sonuçta uçmuşlar değmez artık o fiyata ve ninja 300 de bayağı eski evet 300 CC bandında güzel bir şey yok mu ya çıldıracağım.

Neye başlayacağınıza göre değişir. Ahiret hayatına başlamak için iyi bir tercih olabilir.

Kanka hayatında hiç motor kullnadın mı kullandıysan neleri kullandın.

Son düzenleme:
Yeni kasalar bayağı iyi evet ama onlarda gereksiz pahalı ya 400k nedir arkadaş 250CC motor yani sonuçta uçmuşlar değmez artık o fiyata ve ninja 300 de bayağı eski evet 300 CC bandında güzel bir şey yok mu ya çıldıracağım.

Kanka hayatında hiç motor kullnadın mı kullandıysan neleri kullandın.

Hocam en iyisi illa racing diyorsanız 2020 kasalardan temiz bir R25 bulmanız sonra da 650r R6 vesaire ile devam edebilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı