Aprilla RS 457 ile başlanır mı?

bs3 kasa RC 390 en büyük hayallerimdendi ancak yeni kasayı hiç sevemiyorum. R25 alın bence çift silindir olması en büyük avantaj. Yakışıklı, sorunsuzda motor

bizde mantıklı demiyoruz ama insan kendini tuta biliyosa bence çok da sorun değil motorum var bu arada havadan atmıyom

Merhaba, 21 yaşındayım, boyum 193 cm, kilom 93 ve agresif bir tip değilim. Hiç motor tecrübem yok. RS457 ile başlasam, kontrol etmekte zorlanır mıyım, ya da parça sıkıntısı yaşar mıyım?

Zorlanırsın tercihinin nedeni nedir?

Okudum kanka zaten ben o motoru aldığımda ekipmanlarımıda alacağım hem canımcan çok malımı düşünürüm en başta aman düşmesin biyeri zarar görmesin diye hızlanmaya korkarım

Zorlanırsın tercihinin nedeni nedir?

Yani tipini sevdiğim alıştıktan sonra bastığımda beni tatmin ediccek ve uzun süre kullanacağım bir motor olsun istiyorum zırt pırt motor değiştirmiyim

Zorlanmazsın fakat parça durumunu kontrol etmeni öneririm. RS125 modelinde parça sorunu vardı.

Parça durumuna baktım yani kimse sorun var demiyor ama soruszu parça kolay bulunur da diyen yok.

Bence al istemediğin motoru alırsan binesin gelmez. Bknz: Ben. bende seneye 660 yada 457 düşünüyorum bunlar kadar yakışıklı gelen yok. Suzuki gsx R8 de düşünüyorum fakat 660 yada 457 olacak sanırım.

Bence al istemediğin motoru alırsan binesin gelmez. Bknz: Ben. Bende seneye 660 ya da 457 düşünüyorum bunlar kadar yakışıklı gelen yok. Suzuki GSX R8 de düşünüyorum fakat 660 ya da 457 olacak sanırım.

Peki ya parça sıkıntısı var mı RS457 de biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…