Merhaba geçen haftalarda Ubuntu tabanlı bir dağıtım olan Zorin OS'i indirdim. Birkaç haftadır gayet güzel ve sorunsuz bir biçimde kullanıyordum ta ki düne kadar. Dün arkadaşımın eski bilgisayarına Linux Mint kurduğumuz zaman ayarlardan Mirror'u daha yakın bir Mirror'a değiştirmeye çalıştım ve kendi kullandığım Mirror'la değiştim (guzel.net) fakat Apt'yi her kullandığımda hata almaya başladım. Ben de Mirror'u tekrardan eski haline değiştirdim ve düzeldi sonra tekrar bakarız diye öyle bıraktık. Dün akşam eve dönüncede kendi bilgisayarımda test etmeyi unuttum ve bugün baktığımdaysa şu anda sistemimdeki software updater programını kullanamıyorum ve yazılım mağazasını açtığımda yukarıdan bir pop-up gelip timed out diyor ve Mirror'u değişmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Ekran görüntüsünü bırakırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bıraktığım görsellerde Mirror'u değişince çıkan hataları paylaştım. İlk başta bir süre refreshing cache diyerekten tam sonda takılıyor belirli bir süre geçtikten sonra da hata mesajını alıyorum.