Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak.APU ekran kartı almamak için var. Daha satın alırken yanına kart koyacaksan Skylake tercih etmelisin.
Kardeşim konuda bütçeni belirtmemişsiniz, lütfen bütçenizi belirtiniz.Arkadaşlar APU toplamak istiyorum. ( Aslında skylake'da olabilir.)
Olabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek.Büyük ihtimalle APU dediği AMD+Ekran kartı oluyor. Ondan dolayı sadece Skylake alırsa HD5xx Ekran kartını kullanmak zorunda kalacak.
Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsınOlabilir. Bütçe ile birlikte konuya açıklık getirmesi gerek.
Onuda en üst mesajda yazdım ben konuyu detaylı okursan anlarsın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.