APU işlemci almaya çekinmek

recaii

Hectopat
Makaleler
1
Ekran kartlarına yetmeyen bütçem yüzünden APU almak zorundayım ama APU almaya çekiniyorum, şu anda kullandığım laptopumda APU işlemci ve harici ekran kartı var ve bu 2'si yüzünden çekmediğim kalmadı ayrıca APU'lar da 8x2 RAM gerekmesi aynı performansta APU olmayan bir işlemciden daha az performans vermesi çekinmeme sebep oluyor. APU almak bu yönden mantıklı mı?

Ekran kartlarına yetmeyen bütçem yüzünden APU almak zorundayım ama APU almaya çekiniyorum, şu anda kullandığım laptopumda APU işlemci ve harici ekran kartı var ve bu 2'si yüzünden çekmediğim kalmadı.
Ama o laptop. Ben de masaüstünde aynı anda APU ve harici ekran kartı kullanıyorum. Bir kere sorun yaşamadım.

Ne beklediğine bağlı. Güncel AAA oyunları oynayacaksan tabi ki yetmez. Ama Espor oyunları için falan biçilmiş kaftan. Konumu incelemeni öneririm:

Hocam nerdeyse 1 sene oldu 3200G APU sistem kullanıyorum. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. İleride RX 570 takmayı düşünüyorum.

Acaba ekonomiyi bu hale getirenler bu gençlerin neler çektiklerini biliyor mu? 2070 Super baktım ikinci el aynı kartı Almanya'da kuzenime sordurdum site attı inceledim 400-500 euro burada araba satiyorlar sanki :d bizde oturup ekran kartsız işlemci alıp oyun mu oynasak diye tartışıyoruz.

Acaba ekonomiyi bu hale getirenler bu gençlerin neler çektiklerini biliyor mu? 2070 Super baktım ikinci el aynı kartı Almanya'da kuzenime sordurdum site attı inceledim 400-500 euro burada araba satiyorlar sanki :d bizde oturup ekran kartsız işlemci alıp oyun mu oynasak diye tartışıyoruz.

Çip krizi var. İnsanlar suçlanmamalı bu halde. Mining sadece pastanın üstündeki çilek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı