APU işlemci ile APU olmayan işlemci arasında sıcaklık farkı olur mu?

Hiç islemcinle Android stüdyo denedin mi?
Kardeş söylemeyi unuttum. Bi' de üstüne Memu çalıştırıyordum.

Android Studio'u Linux'ta denedim emülatör için. Bir Android geliştirici değilim. Gerek duymadım kullanmaya.

Ama JetBrain ürünleri iyi çalışıyor sistemde.

Kardeş söylemeyi unuttum. Bi'de üstüne MEmu çalıştırıyordum.

Android Studio'u Linux'ta denedim emülatör için. Doğrudan bir Android geliştirici değilim.

Orta düzey Java, giriş düzeyinden biraz daha fazla Unity3D/C# geliştiricisiyim.

Hocam Studio performansı nasıldı bende APU işlemci almak istiyorum tam emin değilim işlemci yeterli olur mu diye bir de RAM olarak GPU'ya ne kadar ayırıyorsunuz.

Hocam Studio performansı nasıldı bende APU işlemci almak istiyorum tam emin değilim işlemci yeterli olur mu diye bir de RAM olarak GPU'ya ne kadar ayırıyorsunuz.
Ben 2 GB ayırdım. Otomatik ayırıyor zaten. Anakarttan 16 GB'ye kadar gördüm ayırma miktarını.

JetBrain ürünü sayılır Android Studio. Performansı güzel yani.
Android Studio'nun Android emülatörü de bayağı güzel çalıştı ama Linux'ta ve KVM ile.

Ben 2 GB ayırdım. Otomatik ayırıyor zaten. Anakarttan 16 GB'ye kadar gördüm ayırma miktarını.

Jetbrain ürünü sayılır Android Studio. Performansı güzel yani.
Android Studio'nun Android emülatörü de bayağı güzel çalıştı ama Linux'ta ve KVM ile.

Anladım hocam teşekkürler oyun oynanmayacaksa fazla RAM ayırmaya gerek yok bence.

Anladım hocam teşekkürler oyun oynanmayacaksa fazla RAM ayırmaya gerek yok bence.
Otomatik 2 GB ayırıyor. Ellemeye gerek yok.
Oyunlar için de yetiyor.

2 GB ayrılmış VRAM ile;
- God of War,
- Cyberpunk,
- GTA V,
- Death Stranding FSR ile 60 FPS veriyor,
- Batman Arkham Knight gibi ağır oyunları bitirdim.

Swithc oyunları 30 FPS (kendi sabiti) ve bazı oyunları da 60 FPS ile oynadım.

Zelda BotW'de 45-60 FPS arası oynatıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı