APU işlemci mi yoksa normal işlemci mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.316
Hocam sistem 8600 TL daha hiçbir parça yok toplamayı veya hazır almayı düşünüyorum
Fotoğraftaki gibi özelleştirerek bu sisteme bakabilirsiniz :

IMG_20220412_184521.jpg

Fotoğraftaki gibi özelleştirerek bu sisteme bakabilirsiniz:

Eki Görüntüle 1357737

Hocam peki bu sistemin eğer varsa Valorant performansını atabilir misiniz?
Fotoğraftaki gibi özelleştirerek bu sisteme bakabilirsiniz:

Eki Görüntüle 1357737

Hocam peki bana bir de APU sistem önerisi yapabilir misiniz? En fazla 7300 TL'ye ve eğer varsa onun da Valorant performansını atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam peki bu sistemin eğer varsa Valorant performansını atabilir misiniz?

Hocam peki bana bir de APU sistem önerisi yapabilir misiniz? En fazla 7300 TL'ye ve eğer varsa onun da Valorant performansını atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz baktım fakat APU sistem bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz baktım fakat APU sistem bulamadım.

Teşekkürler peki bir şey soracağım benim Windows 11 laptopum var masaüstü bilgisayara geçince bu laptoptaki Windows'u oraya aktarabilir miyim? Veya buna benzer bir şey yapabilir miyim?

Teşekkürler peki bir şey soracağım benim Windows 11 laptopum var masaüstü bilgisayara geçince bu laptoptaki Windows'u oraya aktarabilir miyim? Veya buna benzer bir şey yapabilir miyim?
Bu sorunuza kesin bir cevap veremem fakat windows etkinleştirme kodu aktarılabiliyordu diye biliyorum, biraz araştırmanız daha iyi olacaktır tabii ki. Olmadı deneme sürümünde kullanırsınız, tek dezavantajı sağ altta windowsu etkinleştir yazıyor ve kişiselleştirmede sınırlar var. Ben deneme sürümünü kullanıyorum ve duvar kağıdını fotoğrafa tıkladıktan sonra duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğiyle ayarlıyorum.

Laptopun kendi OEM keyi ise başka PC'de o lisansı etkinleştiremezsiniz.
15-20 liraya satılan ucuz bir key bulup alın.

Bu sorunuza kesin bir cevap veremem fakat Windows etkinleştirme kodu aktarılabiliyordu diye biliyorum, biraz araştırmanız daha iyi olacaktır tabii ki. Olmadı deneme sürümünde kullanırsınız, tek dezavantajı sağ altta Windows'u etkinleştir yazıyor ve kişiselleştirmede sınırlar var. Ben deneme sürümünü kullanıyorum ve duvar kağıdını fotoğrafa tıkladıktan sonra duvar kağıdı olarak ayarla seçeneğiyle ayarlıyorum.

Hocam deneme sürümü ile kullanırsak PC de performans kaybı takılmalar uyarılar vs. oluyor mu?

Toplam 7318TL tutuyor APU olarak bu alınabilir.

Bu da sitemin Valorant testi:

Toplam 7318TL tutuyor APU olarak bu alınabilir.

Bu da sitemin Valorant testi:

Teşekkürler peki bu durumda APU almam mı yoksa normal bir sistem almam mı daha mantıklı sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı