MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Rica etsem benim de dosyalarımı kontrol eder misiniz? Oyuna girince mavi ekran veriyor veya görüntü kesildi hatası alıyorum. ( APU laptop )
Hata 184 tarzı bir sorun çıkıyor kurulmuyor ama :/
Peki sorunun donanımsal olma ihtimali ne sizce eğer donanımsal olma ihtimali varsa sizi de yormayayım daha fazla.
sizinle iletişime gecebilegim herhangi bir sosyal medya platformu varmı ? veya kurallar gereği vermeniz yasak mı bilmiyorum da
belki sosyal medya olursa daha kolay iletişime gecebiliriz diye düşünmüştüm. çünkü bilgisayar hakkında pek bilgim yok da
Sizinle iletişime gecebilegim herhangi bir sosyal medya platformu var mı? Veya kurallar gereği vermeniz yasak mı bilmiyorum da.
Belki sosyal medya olursa daha kolay iletişime gecebiliriz diye düşünmüştüm. Çünkü bilgisayar hakkında pek bilgim yok da
şuan sırayıyla WHQL olanları deniyorum. Eğer olmazsa diğerlerini de denerim. Fakat kafama birşey daha takıldı. Bilmediğimden soruyorum kkusura bakmayın da. Sizce sürücüleri windows10 sürümleri veya updateleri de etkiliyor olabilir mi ?