APU RAM Ayarlama

Satış sorumlusunun öyle dememesinin sebebi benim bütçemin olmamasıydı.

Yeni konu açarsanız daha iyi olur, BIOS güncellediğinizde 1800 megahertze kadar RAM takabilirsiniz, 8 GB en fazla. Verilen teknik bilgiye göre uyması gerekiyor, zira Kingston bellek konusunda iyi bir söz sahibi. Çoğu anakart ile çalışması lazım, siz biraz daha basit RAM'lere yönelseniz daha iyi olabilir çünkü anakart biraz eski belki çalışmaz.

Hocam teşekkür ederim, konu açtım lakin kimse cevap vermedi, bende size danışmak istedim. Hocam bana önerebileceğiniz RAM var mı? malesef bu konularda bilğisizim sizce ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz

Hocam teşekkür ederim, konu açtım lakin kimse cevap vermedi, bende size danışmak istedim. Hocam bana önerebileceğiniz RAM var mı? malesef bu konularda bilğisizim sizce ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz

4 GB 1333 MHz öneririm. Kingston, Corsair, GSkill markaları tavsiye ederim.

Şuanki bütçeniz nedir ? R7 240 ile DG yapın daha fazla performans alırsınız. Elinizde ki bellekleri ufak bir OC ile bir üst kademe MHZ degerinde kullanırsınız zaten. Bana göre en iyi çözüm R7 260X veya dengi bir ekran kartı alıp kullanmak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…