Yeni konu açarsanız daha iyi olur, BIOS güncellediğinizde 1800 megahertze kadar RAM takabilirsiniz, 8 GB en fazla. Verilen teknik bilgiye göre uyması gerekiyor, zira Kingston bellek konusunda iyi bir söz sahibi. Çoğu anakart ile çalışması lazım, siz biraz daha basit RAM'lere yönelseniz daha iyi olabilir çünkü anakart biraz eski belki çalışmaz.Hocam bana'da yardımcı olurmusunuz, konu ile ilgisi yok, sizden bilği almak istiyorum, M4N68T-M V2 Anakartım var, 8GB Tek slot takılamiyor 2x4 GB Ram alacağım ama uyumluğu hakkında bir bilgim yok, yardımcı olurmusunuz, Kingston HyperX Fury Black 4GB 1600MHz DDR3 bu Ram sizce uyumlumu?
Hocam teşekkür ederim, konu açtım lakin kimse cevap vermedi, bende size danışmak istedim. Hocam bana önerebileceğiniz RAM var mı? malesef bu konularda bilğisizim sizce ne yapmam gerekiyor ne önerirsinizYeni konu açarsanız daha iyi olur, BIOS güncellediğinizde 1800 megahertze kadar RAM takabilirsiniz, 8 GB en fazla. Verilen teknik bilgiye göre uyması gerekiyor, zira Kingston bellek konusunda iyi bir söz sahibi. Çoğu anakart ile çalışması lazım, siz biraz daha basit RAM'lere yönelseniz daha iyi olabilir çünkü anakart biraz eski belki çalışmaz.
Hocam teşekkür ederim, konu açtım lakin kimse cevap vermedi, bende size danışmak istedim. Hocam bana önerebileceğiniz RAM var mı? malesef bu konularda bilğisizim sizce ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz
Teşekkür ederim hocam4 GB 1333 MHz öneririm. Kingston, Corsair, GSkill markaları tavsiye ederim.
1333 MHz APU için değil ki?Mevcut Ram ne? 2100MHz Ram varken 1333MHz alınmaz APU'ya özellikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.