APU RAM Ayarlama

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. A8 7600 apu'mun ramden aldığı belleği nasıl değiştirebilirim ? Bir sıkıntım daha var o da ram'in yetersiz olması. Ram' im 4 gb ve benim yakın zamanda 400-450 lira arasında bir bütçem olacak. Eğer ben Ram ' in gpu ya daha fazla ram ayırmasını istersem bilgisayarın belleği iyice azalacak. Asıl sıkıntı bunlarla beraber ilk önce ekran kartı mı bellek mi almaya karar veremiyo olmam. Şimdi forumda arkadaşlar diyecektir. Ram ve R7 240 al dual graphics yaparsın diye fakat performansın çok artmıyacağını biliyorum. Fps artar ancak görüntü kalitesini gene yükseltemeyeceğim. Mönitörüm LG W1952S 1440*900 çözünürlükte. Ram ise corsair vengeance 4 gb 1600 mhz ram. Muhtemelen bu konuyu açtıktan sonra süper moderatör veya forum görevlileri tarafından farkında olmadığım yazım yanlışları yüzünden ban yiyebilirim ama lütfen ban atmayın. 2 ay daha ban yemek istemiyorum :D. Konuyu çok uzattım ve özür dilerim fakat bu yazıyı okuyanlar Recep Baltaşı etiketleyebilirler mi ben etiketlemeyi bilmiyorum. İyi forumlar.

Teşekkürler umarım Recep Baltaş da cevap verir.

Yalnız anakart destekliyor mu bilmiyorum mhz leri anakartım msi a58m-e33

Tamam fakat benim ram im corsair vengeance 4gb 1600 mhz. Eğer yeni ram almak istersem o 4 gb ı kullanamayacağım ve muhtemelen satamayacağım çünkü sistemi daha nisan da vatan bilgisayardan aldım garantisi bitmeden satamam da sanırım. Çözüm önerirmisin. Eğer ram den feragat etmek gerekirse yapacak birşey yok.

Technopat Sosyalde 1600 ve 2400MHz ram ile testi var 2400MHz Ram ile daha iyi görünüm sergiledi.

Tamam fakat benim ram im corsair vengeance 4gb 1600 mhz. Eğer yeni ram almak istersem o 4 gb ı kullanamayacağım ve muhtemelen satamayacağım çünkü sistemi daha nisan da vatan bilgisayardan aldım garantisi bitmeden satamam da sanırım. Çözüm önerirmisin. Eğer ram den feragat etmek gerekirse yapacak birşey yok.
Vatan Bilgisayar'a götür yanlış vermişsiniz dersin Ambalajlı götür.

2133 MHz'ye kadar destekler, üstünü almayın.

Hocam bana'da yardımcı olurmusunuz, konu ile ilgisi yok, sizden bilği almak istiyorum, M4N68T-M V2 Anakartım var, 8GB Tek slot takılamiyor 2x4 GB Ram alacağım ama uyumluğu hakkında bir bilgim yok, yardımcı olurmusunuz, Kingston HyperX Fury Black 4GB 1600MHz DDR3 bu Ram sizce uyumlumu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı