APU sistem alınır mı? İleriye dönük nasıl olur?

Bütçe
6000 - 8500 TL

M berat W

Picopat
Merhaba, başlıkta belirtmiş olduğum gibi büyük bir ihtimalle APU sistem toplayacağım. Şu anda Valorant, Leauge of Legends gibi basit oyunlar oynuyorum, ama bu süreç ilerledikçe AAA yani hikayeli oyunlar da oynayabileceğim için ekran kartı bulunan sistemlere de yakın bakmıyor değilim. Böyle bir düşüncede olmamın sebebi APU sistemlerin bir süre sonra performans kaybı yaşattığı söylentisi ve hikayeli oyunlarda yeterli performans verememesi. Kafamda kurmuş olduğum sistem şöyle;

(2x)

Bu hali ile 6077 TL tutuyor. APU ve harici ekran kartlı sistem önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bu fiyat bandında bulduğum en iyisi bu. Pek zannetmem ama eğer takip ederseniz belki daha iyisi gelir.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Gayet güzel bir sisteme benziyor, fakat Game Booster gibi markadan PSU almak pek mantıklı gelmedi çünkü evde topraklama yok. Dikkatli olmam gerekiyor.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Gayet güzel bir sisteme benziyor, fakat Game booster gibi markadan PSU almak pek mantıklı gelmedi çünkü evde topraklama yok. Dikkatli olmam gerekiyor.

Aaaa ben onu görmedim çok pardon hocam vallahi sistem diye C4 bombası aldırıyordum. 🤐

Ben topladım ama APU bir sistem. Arkadaşınki de iyi ama depolama düşük kasa mesh değil ek olarak anakart 10. ve 11. nesil üstüne gidemiyor. Yani yükseltme yapılacakken çok sorun çıkartır amacım linçlemek ya da kötülemek değil sadece görüşümü paylaşmak. Eğer isterseniz ben yine kendi APU sistemimi de paylaşırım.
Bir de bu konuda bize kıyasla bayağı iyi olan @messinicocugu işe el atsın o muhtemelen bizden de iyi toplar.

Ben topladım ama APU bir sistem. Arkadaşınki de iyi ama depolama düşük kasa mesh değil ek olarak anakart 10. ve 11. nesil üstüne gidemiyor. Yani yükseltme yapılacakken çok sorun çıkartır amacım linçlemek ya da kötülemek değil sadece görüşümü paylaşmak. Eğer isterseniz ben yine kendi APU sistemimi de paylaşırım.
Bir de bu konuda bize kıyasla bayağı iyi olan @messinicocugu işe el atsın o muhtemelen bizden de iyi toplar.
Topladığınız sistemi paylaşabilir misiniz?

AMD Ryzen 5 PRO 4650G Altı çekirdek 3.70 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Team T-Force Vulcan TUF Alliance 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD48G3200HC16F01 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2x (Gaming Gecesiyle daha da düşer.)

Gametech Velar Mesh 6 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Kasanın DARK gibi markaların MESH kasaları düşmesi durumunda değişmesi taraftarıyım)

7276 lira tutuyor.Size kalmış ama etiketlediğim arkadaşımın da öneri yapmasını beklemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı