Kullandığım APU sistem ve sistemlerden geliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, seninki veya benimki yük altında daha düşük derecelerde çalışabilir. Bu ısınmadığı anlamına gelmez.
Hangi oyunda 69 derece, ne kullanıyorsun, hangi ayarda, soğutucu fan var mı? Bunları bilmeden bir şey diyemem.
Ama mantıklı olalım, hem ekran kartı hem işlemci aynı blokda çalışıyor. Sence ısınmaması olası mı?
İşlemci:AMD Ryzen 5 Pro 4650G 3.7 GHz AM4 11 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
RAM:Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6: Amazon.com.tr X2.
Anakart:Gigabyte B450m S2h V2 Amd B450 Ddr4 3600mhz Atx Anakart | Trendyol
Kasa:Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Kasa Siyah PSU YOK Fiyatları ve Özellikleri
PSU:Cougar CGR-ST-500 XTC 500W 80+ Power Supply - incehesap.com
SSD:Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Toplam 3940TL.
Bütçe belirtilmediği için.
Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.
Bütçe belirtmişti 3500 TL.
Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.
Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.
Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.
Bir de monitör seçebilir misiniz?
Elimde bir laptop var kastığından dolayı satıp masaüstü almak istiyorum. Zaten evde 2 tane daha laptop var. Sizce kaça gider.
Özellikler:
Intel Core i5 8265u genelde 3.3 GHz.
NVIDIA MX110.
1TB HDD.
Karantina başında alındı.
Çizik vs. yok.
Bu laptopun fiyatını fazla aşmak istemiyorum. Sonuçta babamı da ikna etmem lazım
Maksimum500 TL aşılabilir ve de monitör de olacak.