APU sistem alınır mı?

Neo APU PRO | Game Garaj : 3800 TL

Bir tane de Patriot SSD alırsanız 4000 TL ye gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Google da oynamayı düşündüğün oyunları 4650g+ oyunun ismi + test şeklinde aratırsan performans testlerini görürsün.

Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.

Bütçe belirtmişti 3500 TL.

1-Evet, Ryzen 5 3400G veya R3 4350G + 16 GB RAM ile çoğu oyunda uçarsınız.
2-hayır APU'lar güçsüz değildir.
3-harici olmasa da işlemcinin içinde grafik birimi bulundururlar ve bu birim güçsüz değildir RX 550'yi bile geçer.
4-bütçe sormayacağım önerebileceğim en güzel APU sistem budur.
RAM sayısını 2 yaparsanız istediğiniz performansı alırsınız.

Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.

Bütçe belirtmişti 3500 TL.
Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.

Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.

Yani haklısınız.
Yalnız stres testinde oyundan daha çok ısınır.

Bir de monitör seçebilir misiniz?
Elimde bir laptop var kastığından dolayı satıp masaüstü almak istiyorum. Zaten evde 2 tane daha laptop var. Sizce kaça gider.
Özellikler:
Intel Core i5 8265u genelde 3.3 GHz.
NVIDIA MX110.
1TB HDD.
Karantina başında alındı.
Çizik vs. yok.
Bu laptopun fiyatını fazla aşmak istemiyorum. Sonuçta babamı da ikna etmem lazım
Maksimum500 TL aşılabilir ve de monitör de olacak.

O laptop en az 4000'e gider.

Bence satmayın HDD'yi çıkarıp 1 tane 512 GB SSD takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…