APU sistem alınır mı?

Neo APU PRO | Game Garaj : 3800 TL
1612376199708.png

Bir tane de Patriot SSD alırsanız 4000 TL ye gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Google da oynamayı düşündüğün oyunları 4650g+ oyunun ismi + test şeklinde aratırsan performans testlerini görürsün.

Kullandığım APU sistem ve sistemlerden geliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, seninki veya benimki yük altında daha düşük derecelerde çalışabilir. Bu ısınmadığı anlamına gelmez.
Hangi oyunda 69 derece, ne kullanıyorsun, hangi ayarda, soğutucu fan var mı? Bunları bilmeden bir şey diyemem.
Ama mantıklı olalım, hem ekran kartı hem işlemci aynı blokda çalışıyor. Sence ısınmaması olası mı?

Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.

Bütçe belirtmişti 3500 TL.

1-Evet, Ryzen 5 3400G veya R3 4350G + 16 GB RAM ile çoğu oyunda uçarsınız.
2-hayır APU'lar güçsüz değildir.
3-harici olmasa da işlemcinin içinde grafik birimi bulundururlar ve bu birim güçsüz değildir RX 550'yi bile geçer.
4-bütçe sormayacağım önerebileceğim en güzel APU sistem budur.
RAM sayısını 2 yaparsanız istediğiniz performansı alırsınız.

Oyunda değil AIDA 64'de 30dklık stres testinde gayet makul sıcaklığı lütfen kötülemeyin sıcaklıkları gayet iyi.

Bütçe belirtmişti 3500 TL.
Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.

Kötülediğimden değil, oyun için kullanımından bahsettim siz yanlış anladınız. Olay sadece sıcaklık yoksa fiyat performans ürünü elbette Türkiye şartlarında.

Yani haklısınız.
Yalnız stres testinde oyundan daha çok ısınır.

Bir de monitör seçebilir misiniz?
Elimde bir laptop var kastığından dolayı satıp masaüstü almak istiyorum. Zaten evde 2 tane daha laptop var. Sizce kaça gider.
Özellikler:
Intel Core i5 8265u genelde 3.3 GHz.
NVIDIA MX110.
1TB HDD.
Karantina başında alındı.
Çizik vs. yok.
Bu laptopun fiyatını fazla aşmak istemiyorum. Sonuçta babamı da ikna etmem lazım😒
Maksimum500 TL aşılabilir ve de monitör de olacak.

Bir de monitör seçebilir misiniz?
Elimde bir laptop var kastığından dolayı satıp masaüstü almak istiyorum. Zaten evde 2 tane daha laptop var. Sizce kaça gider.
Özellikler:
Intel Core i5 8265u genelde 3.3 GHz.
NVIDIA MX110.
1TB HDD.
Karantina başında alındı.
Çizik vs. yok.
Bu laptopun fiyatını fazla aşmak istemiyorum. Sonuçta babamı da ikna etmem lazım😒
Maksimum500 TL aşılabilir ve de monitör de olacak.

O laptop en az 4000'e gider.

Bence satmayın HDD'yi çıkarıp 1 tane 512 GB SSD takın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı