APU sistem topluyorudum. Bugün Sinerji'den aldıgım Corsair 750W rme serisi RM750e 80+ Gold PSU elime ulastı ama sistemi çalısmadı. Herhangi bir fan dönüşü olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir? İlk defa sistem topladım. Yardımcı olur musunuz?
Sistem parçalarınız neler ?APU sistem topluyorudum. Bugün Sinerji'den aldıgım Corsair 750W rme serisi RM750e 80+ Gold PSU elime ulastı ama sistemi çalısmadı. Herhangi bir fan dönüşü olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir? İlk defa sistem topladım. Yardımcı olur musunuz?
işlemci r5 7600xSistem parçalarınız neler ?
İslemci ne? Nasil calistirmayi denediniz?
Takar takmaz çalışmaz zaten. Kasa baglantisi o yuzden yapiliyor. Tornavida ile kisa devre yaptiniz mi?işlemci r5 7600x
ram kingstom 2x8 ddr 5
anakart
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5
sıvı soğutucu
msi MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm
İşlemci R5 7600X PSU'ya sadece CPU ve anakarta güç sağlayan kabloyu bağladım herhangi bir fan dönüşü olmadı PSU ve soğutmada.
hocam kısa devre yaptım sisteme güç gitti bu sefer de cpu ışıgı kırmızı yanıyor herhangi bir görüntü vermıyot-rTakar takmaz çalışmaz zaten. Kasa baglantisi o yuzden yapiliyor. Tornavida ile kisa devre yaptiniz mi?
Hocam kısa devre yaptım sisteme güç gitti bu sefer de CPU ışıgı kırmızı yanıyor herhangi bir görüntü vermıyot-r
teşekür ederim hocam bios ekranına ulaştım fakat bugün elime ulaşanRAM'leri attığım görseldeki gibi 2.ve 4. yuvalara takın.
Teşekkür ederim hocam BIOS ekranına ulaştım fakat bugün elime ulaşan
Corsair 750W RMe Serisi RM750e PSU da ince bir dip ses var bobin tarafından geliyor, sistemi daha yükte kullanmadım sakıncası var mı bu durumun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.